Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwia 27

bycie prostytutka zostawia slady na zawsze

Polecane posty

Gość luisiannna
droga kafeterio znacie słowo H O J N Y , NIE róbcie z tego C H U J N Y !!!

Gość paco rabanne
luisianna dam ci 500 za godz tylko jak mi sie spodobasz nawet nie bede cie grzał

Gość luisiannna
no bo jeżeli ktos da mi namiary na takiego H O J N E G O sponsora , to ja pierdolę "normalną" robotę w tym kraju- gdzie i tak trzeba obsługiwać suksualnie prezesa i dyrektorków -co nie jest dodatkowo płatne-a upokarzające -i dostajesz za caloksztalt max 2 000. dajcie mi te namiary, pls.

Gość Adamskom
Cześć Dziewczyny... szanuje was.. bo naprawdę wasz zawód jest potrzebny... mam pytanko... od pewnego czasu nie mam dziewczyny... no i tak jakoś chciałbym spróbować seksu z profesionalistą... Czy naprawdę się badacie ?? nie chciałbym się czymś zarazić...

widze ze moj temat dalej jest poruszany. apropo tych 20 zeta to bzdura pracujac w agencji klient placi 200 zl z czego 150 jest dla dziewczyny a 50 dla szefa. Tak czy innaczej fajnie zarobic 500 zl za spotkanie ale to uzaleznia i kiedys bardzo trudno jest wrocic do normalnosci a taki moment nastopi bo nie zawsze mozna tak pracowac z racji na wiek. Chodzliwe sa mlode dziewczyny a nie staruszki, ale teraz jak widze jest coraz bardziej popularne, dziewczyny szanujcie sie naprawde, bo mozna zarobic taka kase zakladajac np wlasna firme tylko trzeba chciec i umiec, mnie jak narazie sie nie udalo ale mam cale zycie przed soba i wierze ze sie kiedys uda. Pozdro

tak wogole to chce przeprosic osobe ktora kryje sie pod adresem email ktory wpisalam, zrobilam to nieswiadomie bo trzeba bbylo wpisac adres i wpisalam co mi wpadlo do glowy. niestety nie pomyuslalam ze moge komus narobic problemow sorki wielkie.

Prostytucja to taka natura kobiety. Za ślub, rodzinę ... 100zł. Aspiracje tylko różne.

Gość nananananallll
A jurek to geeeejjjjjjjj:) i cioootaaa

Gość profesionalgirlll
Wiem, że nie muszę tego robić, mam ukończone dwa fakultety ( prawo oraz ekonomia- oba z wyróżnieniem!) i kilkanaście poważnych publikacji naukowych na koncie. Obecnie kończę przewód doktorski. Ale ja lubię to robić, nie martwię się o swoją przyszłość iż dbam o nią, bycie prostytutką nie musi kończyć sie tylko na tym:) można jeszczę co innego robić, trzeba tylko chcieć... nie którym tu z was nie pozwoliłam bym dotknąć mnie przez folie , a co dopiero .....szkoda gadać.

Gość tak uczona a nie potrafisz
zalogować się na czarno by się nikt nie podszywał, coś mi się zdaje że psychika ci się wykrzywiła, co jest zgodne z moją terią

Gość profesionalgirl
Nie denerwój sie ha ha:)

Gość cóż profesjonalna
dziewczyna poradzi na to że ma pipę łajdaczkę?

No bystry julek musze ci e pochwalic bo pioseneczki sa swetniste. Slucham i podobaja mi sie dawaj wiecej, luzik ;)ktos mapisal ze autorka zniknela ale pewnie wroci tak jest wrocilam i jeszcze bede tu zagladac... heh

Gość wklej jeszcze
jeden e-mail, będzie śmiesznie

Gość DAGNA
A TEŻ TAK PRACUJĘ I WCALE NIE MAM ŻADNYCH ŚLADÓW W PSYCHICE PRZEZ TĄ PRACĘ.LUBIĘ SEKS,TRÓJKĄTY.JEST FAJNIE.

Gość Lllllat
Bycie prostytutka jest fajne o ile sie zarabia. :) Co do psychiki, Pieniadze sprawiaja ze stajesz sie niezalezna, zadowolona i.. Szczesliwa.

To Sylwia masz szczescie, ze facet nie wyczul/czy polubil Ciebie. Bo ja np. z byla prostytutka raczej bym nie chcial nawet sie przespac. Jesli mam za cos placic kobiecie lecacej na latwe pieniadze, to jeszcze dodatkowo wzmacnia moj wstret do niej i brak zadowolenia potem bylby gwarantowany....