Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwia 27

bycie prostytutka zostawia slady na zawsze

Polecane posty

DOBRA JA spadam dzieki wszystkim za wpisy i tak na serio to byla zciema mam 17 lat i bylam poprostu ciekawa jak to wszystko wyglada i co bedzieci pisac sorki pappa

Gość no to zmień nick
bo spalona już jesteś gówniaro

Gość alffff
nie je jest spalonabo jest dziwkoa ktos znalazł namiary na nia w necie przez adres @, jest tam do niej num tel wiec smialo mozna dzwonic i ustawaic sie na ruchanko bo dziwka zawsze bedzie dziwka

Gość sylwia podała
dwa adresy e-mail i ktoś wytropił numer 501 230 716 choć to wszystko może być pic na wodę fotomontaż, nie umiejsza faktu, że osoba ta przez chwilę potrafiła utrzymać w uwadze ludzi, ale cóż w końcowej konkluzji, jest chora psychicznie, niestety

Gość autorka sama sobie dała
odpowiedź, bycie prostytutką zostawia ślady na zawsze, po prostu zbzikowała, widać to po ostatnim wpisie Sylwii

Nie zostawia śladów gdy zajmujesz się sponsoringiem i masz jednego lub kilku STAŁYCH klientów. Roboa w agencji u mafii właśnie takie coś zostawia. Dlatego dziewczyny apel do was. Szukajcie sobie sponsorów, bądźcie dziewczynami sponsorowanymi.

Gość profesionalgirllll
Też jestem dziewczyna do towarzystwa, i nie mam żadnych wyrzutów sumienia, robie to swiadomie, z przyjemnoscia, kocham to, jedynie czego moge żałować to tego że wybrałam ten zawód zamiast chłopaka:( ale mam nadzieję że nigdy nie będę żałowac:)

Gość profesionalgirllll
zreszta czego tu żałować? wpada super facet , zadbany, z klasą kasą, bzyka mnie , czasami zastanawiam sie dla czego tak super przystojni chłopacy chodżą w takie miejsca? odpowiedz jest prosta, jest dyskretniej. I jeszcze mi za to płaci:) Waw!! przecież czasem to zadarmo bym z nim to zrobiła, tylko niestety wiem że tak nie wolno, iz ucieknie , przerazony że zabujałam sie :)

Gość paco rabanne
ile bierzesz za godz albo za poł

Gość profesionalgirllll
he he :) nie no bez przesady, dla czego menelom:) Jeżeli sie zarabia ponad tys dzienie, umie się nimi obracać tak jak pod czas sexu ,to o czym my gadamy? :) Mam wszystko co chciałam, nie mam tylko miłości:( dla tego że wybrałam inną droge, tego mi brakuje . Ale miałam do wyboru to lub to.

Gość profesionalgirllll
Nie ma u mnie godz pół godz ha ha, jest za spotkanie, koszt 500zł. No i jestem nie dla każdego, wybieram sobie partnerów, zreszta moja stawka sama selekcjionuje.

Gość luisiannna
do profesionalgirlll- napisz gdzie sie załapać na takie zlecenia.pzdr

Gość paco rabanne
klamiesz nikt nie bierze 500 zł za godz ,wymyslasz sobie historie

Gość a bu bu
a powiedzcie mi czy bylo wam lepeij z tamtymi facetami chodzi mi głownie o sex byl bardziej podniecajacy ?? i wy napewno znacie prawde maly malo zaspokaja a duzy bardzo ?? prosze o odpowiedz??

Gość profesionalgirl
Słuchajcie, nie będę odpisywać skoro taki poziom nie którzy tu reprezentują, wiem to co robie nie jest akceptowane przez społeczeństwo mocherowych beretów oraz ich dzieci , wnuków:) mam to gdzieś. Wpadłam tu przez przepadek, ze niby slady zostaja, tak u mnie zostana slady ale same pozytywne, lubie pozanwać facetów, uprawiać z nimi sex, przezywam orgazmy i kocham to robić. Mam teraz wszystko, firme, dom, samochód, 3 konta, i dużo fajnych facetów których nie zostawie dla jednego:) Jestem zdrowa, regularnie robie badania, sex w zabezpieczeniu. W przeciwieństwie do nie których tu dziewic świętojebliwyych, nie wiem co to jest grzybica, oraz nikt mnie nie poniża w pracy, tak jak nie których tu pracodawcy, wyzywają od najgorszych, poniżanie to jest pracowanie ciężko bardzo cięzko za pare set złotych:( oczywiście szacuneczek dla roboli🌼

Gość pierdolisz jak potłuczona
jak masz firmę to po co ci dawanie dupy za pieniadze

Gość wawa-kaska
:P

Co Wy wiecie jakie są stawki? Za godzinę u mnie trzeba było zostawić 250 euro, a ja dostawałam z tego 150 euro (wtedy euro kosztowało ok. 4,50) + zazwyczaj 100 euro napiwku- do tego raczej byly to całe noce a nie pojedyńcze godziny. Dzięki temu teraz mając 27 lat nie muszę się martwić o zabezpieczenie finansowe, bo dobrze polokowałam kasę. Do tego mam dobrze płatną pracę i super faceta :) Ceny są różne tak jak w każdej branży. Można kupić samochód za 250 zł, za 25000 ale też za 250000 i więcej :)

Gość Tylko że między samochodem ...
za 250 zł a tym za 250000 zł jest ogromna różnica, a między panienką za 100 zł a panienką za 1000 zł nie ma żadnej.

Nawet klasyk napisał Blaski i cienie życia kurtyzany, ale kto by tam wierzył w takie bzdury. Myślę że profesja prostytuki pokazuje najdokłaniej że życie oprócz radosnego oblicza ma także wredne ryło. Kobiety są z natury rzeczy bardziej podatne na uzależnienia, i jeśli kobieta wyjdzie z profesji prostytutki nieuzależniona od alkoholu, narkotyków, seksoholizmu, masochizmu i czort wie czego jeszcze, to może powiedzieć o sobie że jest szczęściarą. Pozostają dwie wersje wyjścia optymistyczna: skrzywiona psychika, pesymistyczna: pozycja horyzontalna w miłym chłodzonym prosektorium, a może na odwrót.

Zostawia ślady na zawsze (chociaż nie zawsze prostytutki są tego swiadome), widać chociażby po tym co pisze profesional. Prostytutka nie kocha, prostytutka oddaje swoje ciało w zamian za pieniądza i to jest żalosne.Jest żadza i wzajemne wykorzystywanie, gdy seks przynosi tylko ulgę klientowi jest jak wymarkanie nosa. Pieniądze mozna zdobyć a szacunkiem do siebie trudniej.

Gość luissiana
ale napiszcie gdzie mozna znaleźc takie zlecenia za które dostaje sie 500? chętnie skorzystam. princess_of_red@02.pl

Gość paco rabanne
www.odloty.pl zadna nie bierze 500zł za godz ten lachon buja bierze 80 zł za godz

Gość luisiannna
no właśnie, z tego co slyszałam to max dostaje się 300-500 zł jak sie ma sponsora, no chyba , ze trafiło sie na kogos bardziej dzianego i hojnego.a w burdelu to facet placi z 80 , z czego agencja bierze 60 , a 20 dla dziwki. a jakie są stawki? gdzie szukać dzianych sponsorów?

Gość luisiannna
hojnego mialo być -zagwiazdkowali