Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onazraniona

bez sensu bez celu

Polecane posty

Gość onazraniona

moje zyciejest pozbawione sensu nie umiem go zmienic :o wiec zeby przedstawic jego beznadziejnosc wymienie przyklady -jestem gruba -nigdy nie miałam chłopaka mam 22 lata -nie mam przyjacół -całe dnie spedzam w domu i szkole -nie mam zainteresowan -jestem brzydka -choruje na bolesna przewlekła chorobe:o -nie korzystam z zycia :( straszne ale prawdziwe

Gość izzzzzziii
jestes dziewicą?

Gość onazraniona
tak:o

Gość izzzzzziii
to nie jest tak zle. Teraz musisz tylko schudnac, nabrac pewnosci siebie, wyladniec, wiecej sie usmiechac, pojsc na miasto, znalezc hobby, a dzieki tym dwu ostatnim - poznac nowych ludzi, z ktorych czesc odrzucisz, czesc pozostanie Twoimi znajomymi, a jeden Twoim chlopakiem i dzieki temu zaczac korzystac z zycia :)

Gość onazraniona
ta wyładnieje od pstryknięcia palcami:o a co zeby to takie łatwe było:(

Gość onazraniona
:( chyba sie upije dzisiaj chociaz nawet tego nie moge przez moje chorowanie:o

ONAZRANIONA Moje życie wyglądało tak jak twoje... Wszystko jest gdzieś w naszej głowie. - nie jestem najpiękniejsza na świecie ale zawsze mogę sie pomalować - nie jestem chuda ale noszę 44 i uważam że jestem bardzo kobieca - nie mam przyjaciół - i dobrze po co kolejne osoby które mają mnie ranić jak coś nie będzie ok - całe dnie pracuje i w weekendy siedzę w szkole - i dobrze bede miała z tego więcej niż blondyna w rozmiarze 38 w białysz szpilkach kręcąca dupą w klubie. - znalazłam osobę która mnie kocha wcale nie szukając jej na siłę. - lubią mnie moi klienci w pracy - potrafię załatwić coś nawet kiedy sytuacja jest beznadziejna popatrz... ile cech się zgadza a jednak wystarczy spojrzeć z innej strony i jest się szczęśliwym a nie zrozpaczonym... kiedyś myślałam tak jak ty... mówię Ci do dzisiejszego świata trzeba mieć duży dystans i duuużo tolerancji dla samej siebie...

Zadne zycie nie jest pozbawione sensu, pomimo to ,ze jestes chora, nie wiem na co, bo nie wymienilas choroby, to nie mozna rezygnowac z tego naszego jednego zycia , ktore zostalo nam darowane. Pomysl o tych co maja gorzej, a bedzie Tobie lepiej.

Gość onazraniona
mimo ze wiem ze inni maja gorzej i powinnam sie cieszyc tym co mam jednbak widzę taka pustke w swoim zyciu :( dłuzej chyba tak nie dam rady brak mi czułości bliskości innego człowieka

Gość onazraniona
:(

Gość onazraniona
jest piatek wieczor a ja na kafe jak co piatek i weekendy:o

Może umów się z kimś z internetu (obojętnie czy z dziewczyną czy z facetem), jak się boisz odrzucenia, daj swoją fotkę, komu się spodobasz to się odezwie :) Pozdrawiam Cię, trzymaj się :)

I to tylko się tak czasami wydaje, że naprawdę wolałabyś być teraz gdzie indziej, może tak myślisz bo uważasz, że nie masz alternatywy. Z własnego doświadczenia wiem, że jak nie masz gdzie iść, nie masz znajomych itd. to zazdrościsz innym, że własnie gdzieś idą na imprezę, do pubu i Ci wstyd, że Ty siedzisz w domu, ale jak już masz znajomych i wybór, to wolisz tak naprawdę zostać w domu (przynajmniej ja tak mam :).

Gość onazraniona
nieufam ludziom z netu wogóle trafie na jakiegos porabanca i zniechce sie do reszty:(

Gość onazraniona

Gość z takim podejsciem
to ciezko bedzie cos zmienic. W realu tez mozesz spotkac porabanca.

Gość onazraniona
podszyw:( paskudny