Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna oliwkaaaaaa

mój koszmar dziś sie spełni

Polecane posty

Gość smutna oliwkaaaaaa

od 5 lat jestem z facetem starszym ode mnie o 19 lat. Przez ten czas moja rodzina go nie widziała i nie poznała.. wymyślałam rożne powody i oszukiwałam mamę ze nie może on do nas przyjść zapoznać sie z nią ... on mieszka ode mnie 400 km i jak jezdziłam do nie go to nie było mnie w domu tygodniami... w końcu moja mama sie wkurzyła i powiedziała ze nie pojadę do niego jak nie zobaczy z kim jestem przez te lata... jestem załamana bo on właśnie jedzie do mnie boje sie jej reakcji jak go zobaczy :( on jest młodszy od niej tylko o 2 lata nie wiem co będzie

Powinno być dobrze. Mojej koleżanki mąż jest w wieku Twojego faceta (jest niepełnosprawny do tego), mają 2 śliczne córki... Są wspaniałym małżeństwem

Gość kotek mruczek
cóż w końcu to Twoje życie i Twoje wybory .

dontyouknow3 - moge wiedziec jak wyliczylas wiek jej faceta ???? zawsze bylam kiepska z matmy ! :D

No to mamusia ucieszona nie będzie:(.Jeżeli naparwdę się kochacie to nic wam nie przeszkodzi żebyście byli ze sobą a z czasem i mama się z faktami pogodzi.Musisz pzreżyć tą burze jaka się rozpęta a potem wyjdzie słońce.

Gość
Prawda jest tak, że większość starych chciałoby wybrać partnera dla swoich dzieci. Moim starym moja zonka się nie podobała. Fakt, teraz nie jestesmy razem, ale ja jebie, moje zycie i moje prawo do popelniania bledow. Niech sie geriatryczni krwiopijcy pierdola :o

Gość gsdfgsdfgs
a co mówiłaś matce gdy o niego pytała, w tym co mówiłaś o jego o wieku? okłamywałaś ją czy unikałaś odpowiedzi?? dziwne macie relacje... tak czy siak to głupie i okrutne że nie uprzedziłaś matki bo teraz przeżyje szok