Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lustereczko_powiedz przecie

Miałam dziwne sny!Czy to może być przestroga ? ?

Polecane posty

Otóż Chodzi mi o to że Miałam Jechać do mojej babci na ferie teraz :) I zreszto Sama chciałam tam jechać bo Teskno mi nawet tam Do rodziny i znajomych ale mam pewien problem ...kiedy tak mocno niemogłam sie doczekać tego kiedy tam pojade Cztery dni po rząd ,miałam dziwny sny ... śnił mi sie autobus którym bym jechała i wypadek Dwa dni pod rząd sniło mi się ze zginełam a przez drugie dwa dni miałam sen ze był wypadek ale uciekałam od jakiegos strasznego faceta zostawiając za sobą walizki ...a kolejny sen ze był wypadek i dojechałam Moji rodzice jak im to opowiedziałam niechcą mnie puścic powiedzieli zebym lepiej została gdyż niechcą miec Córki umarłej .... Czy naprawde lepiej powinnam zostać w domu ... i czy te sny naprawde mogą byc przestrogą i posłuchac sie i niejechac ...? :( dodaj jeszcze,ze jak zdecydowałam sie ,ze niepojade przestąly gnębic mnie te sny juz mi sie niesnią ..... Powiedzcie mi co myślicie o tym ??

Gość ZRóB JAK UWAZASZ ZA SLUSZNE
sny to odzwierciedlenie naszych mysli. ja bym nie pojechala

Gość tak sobie a muzom...
mysle, ze nie o sam wypadek chodzilo, tylko o to, ze byly przeszkody bys tam natychmiast pojechala teraz snilo Ci sie, ze w koncu dojechalas, czyli dojedziesz jak pokonasz upor rodzicow :)

Gość karlosa santana
za dużo telewizji się naoglądałaś :D myślisz, że masz wizje jak w oszukać przeznaczenie???? :D hahahahah, ile ty masz lat/??? 12??? :D heehehhhihiihhahhaah

Spróbuj sama zinterpretwać te sny, ponoć pierwsza myśl, skojarzenie jest istotne ;)

Gość iuiu
mi raz sen sie sprawdzil ale nie byla to zbyt powazna sytuacja snila mi sie dyskoteka szkolna:D ktora miala byc 2 dni pozniej widzialam w niej wszystkich znajomych i w ogole 2 dni potem na dyskotece zobaczylam takze moich znajomych i to ubranych identycznie jak we snie i ja tanczylam w tym samym miejscu co we snie i wtedy zdalam sobie sprawe ze gdzies juz to widzialam... przypomnialam sobie ze we snie :/

Gość canissa
to jest deja vu.....i prawie kazdy to ma odpowiedz do iuiu:) ja tez tak mam dosc czesto...

to nie był sen tylko deja vu (tak to się pisze?) wydawało ci się że to ci sie sniło, ale tak naprawdę to byłas pierwszy raz na tej dyskotece ja mam tak bardzo często

Gość gość
Witam ja na twoim miejscu, bym nie pojechala troszke bym sie wstrzymala jednak taki sen moze byc niestety ale przesstroga daj sobie pare dni jezeli nie bedziesz czula leku wtedy pojedz.