Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misu

a ja to....

Polecane posty

Gość misu

a ja to wszystko pierdole! laski leca tylko na wyglad !!!

toki, wiem, że Ty masz inne podejście (znam Cię z topiku o kochankach) ale to niestety często się potwierdza. Te złe teorie o facetach również, tak dla sprawiedliwości. :)

Gość jak są bogate to na wygląd
a normalne to mają wszysko w duupie, liczą si uczucia

Gość boś w miłości dyletańcie
drogi był najsłodszy

Gość misu
Mam kase :P Ale nie o to chodzi... mam prawie 21 lat i potrafie byc dobrym kumplem, przyjacielem dla wielu kobiet. Ale "tylko" kumplem badz przyjacielem bo po prostu za mlodo wygladam. Zadna z moich rowiesniczek , ba, nawet ostatnio 17 latka mnie okreslia ze jestem przystojny ale dla niej za mlody hahaha. Choc zdarzaja sie wyjatki , np. moja byla dziewczyna lat 17 ktorej nie przeszkadzalo to :) A gdzie tu poznac kogos na dluzej jak w klubach to dziewczyny poszukuja koksow lub facetow dobrze zbudowanych a nie wygladajacych jak 14-16 latek ( roznie daja). Musialbym chyba chodzic na imprezy do gimnazjalistek...A no sorry, ale dla mnie to jeszcze dzieci... o to mi chodzilo :)

Gość misu
latwo powiedziec, jak ktos nie ma warunkow po prostu. Trenowalem ale u mnie to efekty marne widac :)

Gość jammmm
a niby faceci nie leca na wyglad :-(

Gość hurodjkw
a wy nie lecicie..wybacz..ale ja zakochalam sie w przcietnym facecie..samz tez uwazam sie za taka...a on co...olal mnie bo woli laski ktore wygladaja jak modelki...jestescie tacy sami!!!!!!!!!!!!!

Gość hurodjkw
nie jestem feministkom ale taki bym jaja pourywala;P

Nie wydaje Wam się, że topik ma coraz mniej sensu? To oczywiste, że mądra i ładna laska ma większe szanse niż tak samo mądra ale brzydsza. Co innego z wyborem mądra CZY ładna. Tutaj bywa różnie. I kobiety i mężczyźni są tacy sami czyli każdy jest inny:) i obowiązującej uniwersalnej reguły nie ma. Miałem nadzieję, że topik skieruje się bardziej w stronę dyskusji o budowie chińskich latawców.