Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta12368

czy ja jestem nienormalna?

Polecane posty

Gość aneta12368

Mam chłopaka już od 5 lat, przez 4 lata wszystko było w porządku, w ogole nie zauwazalam innych męzczyzn, po prostu dla mnie nie istnieli, ale od jakiegos roku odczuwam potrzebe flirtu, mialam juz jedną okazję do zdrady ale zwalczylam chęć w sobie stwierdzajac ze nie warto przekreslac zwiazku z moim chlopakiem dla chwilowej przyjemności. Niestety teraz sytuacja sie powtórzyla poznalam kogoś i strasznie mnie do niego ciągnie, bardziej chodzi o pociag fizyczny niż intelektualny. Jestem w strasznej rozterce i nie wiem co począć :( Czuję się okropnie że o nim myślę ale nie mogę przestac. Czy wy tez bedac w zwiazku odczuwacie pociag do kogos innego i jak sobie z tym radzicie? Czy tylko ja jestem nienormalna?

Gość jaa..
podstawowe pytanie kochasz swojego chlopaka?

Gość aneta12368
kocham, ale zaraz posypią sie posty zejak kocham to nie powinam myslec o innych, mnie sie wydaje jednak ze to nie jest takie proste...

Gość Lily z Gdańska
Jakiś czas temu miałam chłopaka. Co prawda nie byłam z nim tak długo jak ty. Całkiem szybko zaczęłam myśleć o innych facetach. W pewien sposób zdrada wydawała mi się podniecająca. W końcu go zdradziłam. Co prawda on się o tym nie dowiedział, ale i tak się rozstaliśmy. Mimo wszystko żałuję, że to zrobiłam, a po tym czułam się okropnie. Nie mogłam na siebie spojrzeć. :(

Gość jola78
wiesz to tak już jest po takim czasie razem ale gdybyś skusiła się na flirt z innym to tak na 80% żałowałabyś tego te 20% to że z tamtym było by ci lepiej wiem z doświadczenia a potem możesz nie mieć żadnego jak tak zrobisz ale wybór należy do ciebie

Gość aneta12368
ech no na to wygląda, że nie są i dlatego wszystko jest takie kurde skomplikowane, obawiam się że jak nie zrobię nic głupiego z tym to za kolejny rok sytuacja sie powtorzy(spotkam kogos kto mnie zafascynuje) i znow stane przed tym dylematem.Chodzi mi o to czy bedąc kochana i kochajaca powiannma w ogole miec takie dylematy?