Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inter

Kury domowe

Polecane posty

Wychodzicie gdzieś dzisiaj, czy jak zwykle spędzicie fascynującą sobotę niańcząc dzieci a w między czasie okazji gotując danie dnia...budyń na wodzie, dla swojej drugiej połówki kiedy to już raczy wrócić do domu po ciężkiej sobotniej libacji z kumplami w barze? :D W myśl powiedzenia \"głodny polak to zły polak\", solidny posiłek zamiast karczemnej awantury. Poje połży się spać, a Wy będziecie miały odrobinkę czasu dla siebie by śledzić z wyciągniętym jęzorem każdy mój post :P🖐️ ))

Gość putt little love
inter a czy ty gdzies wychodzisz czy kwitniesz 24 h na dobre na kafe? bo ja juz wole byc kurą domowa :o:D

Gość mezalians
Inter, takie masz osobiste doświadczenia? Ja na twoim miejscu bym się tym nie "chwaliła", a raczej zamiast siedzieć przy komputerze, usiłowałamym coś zmienić. A w ogóle przegrana istota, która na męża wybiera bywalca byle jakich "męskich"knajp

Ja dzisiaj wychodzę:classic_cool: Ostatnio nie wychodziłem, w sumie to chyba tylko w zeszły piątek, chory byłem :o Ale nie ma raczej tygodnia żebym nie spędził go w barze czy na dysko-błyskach :P

Gość putt little love
inter jest kogutem domowym buahahahhaha :D:D:D:D