Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość restroman

Co zrobiłbyś?

Polecane posty

Gość restroman

Gdyby do Twojej restauracji przyszła 20 osóbowa grupa na obiad, pragnąc ceny za obiad 20% niższej od ceny sugerowanej. Po przemyśleniu propozycji dochodzisz do wniosku, że zyski z takiej transakcji są dla Ciebie bardzo małe. Jednakże odmówienie równałoby się ze stratą klientów. Co kreatywny menadżer zrobiłby w takiej sytuacji? Może zapronować inne rozwiązanie? Ale jakie? Dziękuję za odpowiedzi.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość paco rabanne
5% a jak nie to niech nie żrą

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie schodzimy poniżej
pewnego poziomu cen, dużym grupom dajemy zniżki do 10%, ale pod warunkiem, że są to stali klienci, tym co chcą zjeśc tylko ten jeden raz ze znacznym rbatem proponuję pyszny bar mleczny neiopodal

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×