Martushia 0 Napisano Styczeń 12, 2008 czy ktoś coś słyszał o tym lekarzy? proszę o opinie... w pon. ma mi zronić zabieg łyżeczkowania-mciąża obumarła, dodatkowo nie wiem czy wybrać go na prowadzącego kolejną ciąże... wydaje sie kompetentny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martushia 0 Napisano Styczeń 12, 2008 podnoszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strasna stsyga 0 Napisano Styczeń 12, 2008 znam jednego Pietrasa, tylko nie pamiętam jak ma na imię i przyjmuje w Białej Podlaskiej, więc to pewnie nie ten... Ten z Białej jest baaardzo niekompetentny :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strasna stsyga 0 Napisano Styczeń 12, 2008 poza tym szczerze współczuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martushia 0 Napisano Styczeń 13, 2008 nie, ten lekarz przyjmuje w lublinie i kraśniku, podobno specjalista od ciąż trudnych... zrobił na mnie dobre wrażaenie gdy leżałam w szpitalu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 23, 2016 podnoszę. moze któras z pan słyszała o tym lekarzu, interesuje mnie prowadzenie ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach