Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opseszyn

mój bezczelny facet... /

Polecane posty

Gość opseszyn

ja leżę obolała z zapaleniem nerek i cierpie a on sobie idzie dzisiaj na impreze do klubu :( uwazam ze to troszke nie w porzadku z jego strony bo moglby chociaż mnie odwiedzic :(

Gość atka1972
faceci to swinie odplac mu tak samo

Gość Rhyme
zastanów się nad sensownościa związku.

Gość sratatatatatata
Zastanwo sie nad facetem...Ty bedzie na porodowce dziobz bolu drzec a on z kolezkami opijac "ojcostwo"

Gość bez przesady to juz
sobie wyjsc nie moze?? A w czym mialby Ci pomoc? Ja jak chora jestem to wrecz nie zycze sobie zadnego towarzystwa :O

Gość Rhyme
może jestem starodawny ale jak moja Kobieta byłaby chora to warowałbym przy niej.

Gość GG5425301
to nie jestes sam, bo ja tez bym byl przy niej, a nie w klubie na imprezce.. no chyba ze na meczu ;)

Gość Rhyme
GG:) myślę że nawet mecz bys odpuścił:)

Gość oferma
i ja tu z całą moją ofermową odpowiedzialnością stwierdzam że autorka tematu sama jest winna swoich przyszłych nieszczęść spowodowanych przez swojego faceta. jego zachowanie świadczy o jednym. ma ją totalnie w dupie, zupełnie nie obchodzi go jej stan i jest egoistą gotowym do każdego świństwa dla swojej wygody. kiedy autorka za jakiś czas (tygodnie, miesiące lub lata) będzie płakała nad swoim nieudanym życiem i "błędem" jaki popełniła wiążąc się z takim facetem to niech przypomni sobie to, co napisałem. ale żeby istnieli tacy faceci muszą też być takie idiotki.

Gość Rhyme
oferma - trochę przyznaję Ci rację w tej chwili. Mam tylko nadzieję że wyciagnie odpowiednie wnioski.

Gość oferma
"oferma - trochę przyznaję Ci rację w tej chwili. Mam tylko nadzieję że wyciagnie odpowiednie wnioski." no i to jest dowód na twoją naiwność. nie pierwszy zresztą.

Gość Rhyme
może. Ale jak będziesz taki cyniczny to coś fajnego w zyciu moze Ci uciec

Gość Rhyme
mirabelka - nie wszyscy

Gość anteczka
jak ja miałam grype to moj przy mnie siedzial ogladalismy tv itp. robił mi herbate itp. leki podawał...no ale rozni faceci sa

Gość opseszyn
ogólnie jest naprawde kochany ale czasami zachowuje sie tak dziwnie :/ a najlepsze, ze jak on jest chory , to caly swiat ma skakac kolo niego, bo zwykle przeziebienie urasta do rangi choroby smiertelnej. niech juz sobie idzie na tą impreze, ale nastepnym razem jak bedzie mu cos dolegac "Strasznie niebezpiecznego" to pójde sobie na jakąs imprezke/ z koleżankami do miasta i moze wtedy sie zastanowi jak to jest czuc sie totalnie olanym chociaz pewnie -znajac zycie- bedzie foch stulecia :(

Gość jola78
co to za facet co nie jest z tobą gdy tak naprawdę teraz jest ci najbardziej potrzebny

Gość oferma
Rhyme, masz już swoje "wnioski" :D : "ogólnie jest naprawde kochany ale czasami zachowuje sie tak dziwnie :/"

Gość Rhyme
ale nie zawsze tak jest. Tak myśle

Gość oferma
no i znowu to samo. magiczne słowo ZAWSZE. nie zawsze się zabijesz spadając z 10 piętra ale mimo wszystko nie zalecam próbować. a ty masz widzę do takich rzeczy pociąg.

Gość GG5425301
Rhyme niestety doswiadczenie spowoduje ze wole jechac na mecz..