u mnie nic się nie zmieniło 0 Napisano Styczeń 12, 2008 Wydaje się, że to szmat czasu. U mnie jednak chyba nic się nie zmieniło. Nigdy nie miałem przyjaciół ani dziewczyny, styl ubierania się dalej jest ten sam (sportowy, tylko ciuchy inne :-) ), stosunek do ludzi też właściwie ten sam (zawsze byłem typem samotnika). Czy u was przez ostatnich 15 lat coś się zmieniło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Styczeń 12, 2008 wszystko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trzymająca poziom Jola Napisano Styczeń 12, 2008 15 lat temu zaczynałam podstawówkę, a teraz kończę studia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Styczeń 12, 2008 uuuu dużo: urosłem jakieś 100 cm, dostałem zarostu na klacie, twarzy, kończynach itd., zmutował mi się głos, powiększył mi się penis, urosło mi jabłko adama, zmieniłem zdanie na temat nagich kobiet oraz dorobiłem się paru fajnych blizn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Temidek 0 Napisano Styczeń 12, 2008 przede wszystkim stracilam te naiwnosc dziecieca, ta wiare, ze wszystko jest dobre...tego brakuje mi najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ondyna 0 Napisano Styczeń 12, 2008 u mnie wszystko. Straciłam trzy najbliższe osoby, zmieniłam męża, urodziłam syna, zaliczyłam cztery przeprowadzki, kupiłam dom, straciłam starych przyjaciół, zyskałam nowych. Wyrobiłam sobie pozycję zawodową. Odkryłam mnóstwo nowych przyjemności. Straciłam złudzenia. Nauczyłam się kontrolowanej agresji, potrafię się obronić. Jestem innym człowiekiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Styczeń 12, 2008 igrzyska są co cztery lata :( kiedyś mialem co tydzień :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Styczeń 12, 2008 Ave! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość atka1972 Napisano Styczeń 12, 2008 wszytko cale zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarex 0 Napisano Styczeń 12, 2008 bardzo dużo... począwszy od tego, że nauczyłam się chodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kot z powyłamywanymi zębami Napisano Styczeń 12, 2008 Jarek - hahahahaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Styczeń 12, 2008 no siemano , mam etat w pretorianach bierzesz ? dajemy dom na obrzeżach Rzymu , dwie dziewice na rok i około dwa najazdy na na plemiona barbarzyńskie na półrocze , o rydwanie już nie wspomnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no więc ja przez ostatnie Napisano Styczeń 12, 2008 15 lat zaliczyłem około 300 lasek, około bo szczegółowych zapisków nie prowadzę, z tego około 50 dziewic, w iększości to małe miasteczka na które jeżdzę moja bmw na dyskoteki, to zwykle wystarczam plus teks że jest super i chciałbym, żeby przeprowadziła się ze mna do mnie (czyli do dużego miasta) i że mam kumpli w branży filmowej... ech te wiejskie i małomiasteczkowe dziewczyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Styczeń 12, 2008 jak byłem nieśmiały, nudny, bez bliskich znajomych tak dalej jestem nieśmiały i nudny i chyba bardziej jeszcze bez znajomych niż wtedy. wyglądam równie beznadziejnie... hmmm... niewiele się zmieniło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no więc ja przez ostatnie Napisano Styczeń 12, 2008 ale poźniej się obudziłem i znowu musiałem sprzedawać swojego anusa na dworcu pkp starym zwyrodniałym wielbicielom meskiej szpary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Styczeń 12, 2008 Ależ Panie! dom na obrzeżach Rzymu - OK dwie dziewice - to świętokradztwo na Jupitera! najazdy na barbarzyńców - to robota dla liniowych legionistów, nie dla elitarnych pretorian rydwan - przeżytek i dekadencja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Styczeń 12, 2008 eee tam pierdolisz jakbyś się znał najazdy na barbarzyńców to takie hobby wybieramy się z legionem no i plądrujemy ,gwałcimy, zbieramy łupy to tak jak golf dzisiaj nie chcesz dziewic to nie dam Brutusowi :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Styczeń 12, 2008 w Rzymie poligamia jest zakazana a na te najazdy mogę się zgodzić, ale pod warunkiem, że będą gwałty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luśka. 0 Napisano Styczeń 12, 2008 Poznalam mojego kochanego. I to jest dla mnie najlepsza rzecz, jaka zdarzyła mi się w ciagu ostatnich 15 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 12, 2008 Jaruś - :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niuł brend 0 Napisano Styczeń 12, 2008 przez ostatnie 15 lat ciagle tylko wszystko trace. litosc tez. swiat jest zly, trzeba byc jeszcze gorszym. :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Floriana 0 Napisano Styczeń 12, 2008 Wiele rzeczy sie zmienilo. A z tych najbardziej widocznych to urosły mi tzytzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellinka 0 Napisano Styczeń 12, 2008 15 lta temu nie wiedzialam co to szkola i bylo mi baaaaaaaardzo dobrze z tym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Styczeń 12, 2008 :o kto ci się z nimi żenić karze :o cezarowi warunki stawiasz ? gromkie wypierdalaj na arenę z lwami walczyć jak przeżyjesz to może cię oszczędzę :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Styczeń 12, 2008 to ja przechodzę do opozycji :P Helli :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawa ręka Jarka 0 Napisano Styczeń 12, 2008 Szefie - jeśli chodzi o te gwałty, to ja umywam ręce ;) ładną mam stopkę?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Styczeń 12, 2008 spoko przydasz się, ktoś musi przytrzymywać gwałconą kobietę rąsia spoko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szine 0 Napisano Styczeń 12, 2008 Stałam się bardzo niegrzeczna, czyli stałam się własnym przeciwieństwem z czasów podstawówki. Z grzecznego kujona stałam się strasznie zbuntowaną nastolatką z silnym mechanizmami autodestrukcyjnymi, które doprowadziły mnie na skraj przepaści. Przeżyłam 3 poważne związki, z których każdy miał bardzo nieprzyjemny finał i był dla mnie małym końcem świata. Przeżyłam chorobę i smierć bliskiej osoby. Sporo sie nauczyłam nie tylko pod względem formalnego wykształcenia, ale również o życiu, chociaz czasami nadal wydaje mi się, że gówno wiem tak naprawdę :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Styczeń 12, 2008 prawa ręka Jarka -> sądzę ,że gwałcisz kilka razy dziennie :D :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 12, 2008 Jaruś - prawa będzie trzymać, a lewa co? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach