hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 13, 2008 ale obgryzione czy obcięte? a może świeżo zrywane? prosto z palca :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawa ręka Jarka 0 Napisano Styczeń 13, 2008 tak, tak - te od lewej nogi :D Nie ma to jak słone paluszki ;) a Twoje śniadanie, to zazwyczaj płatki na mleku (czyt. świeżo strzepany z głowy łupież prosto do talerza z mlekiem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 13, 2008 słone paluszki? może serowe? :D toć Jaruś musi mieć giętki kręgosłup :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawa ręka Jarka 0 Napisano Styczeń 13, 2008 haha:D ja pokusiłabym się o stwierdzenie, że o smaku sera pleśniowego :D istny człowiek guma :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 13, 2008 prawa - to ty biedna jesteś, jak całego musisz zmacać przy kąpieli na przykład :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Styczeń 13, 2008 nie no jesteście perwersyjne :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 13, 2008 Jaruś - a gdzie ty tutaj widzisz perwersje :O. toż to niewinne rozmowy przy kawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawa ręka Jarka 0 Napisano Styczeń 13, 2008 niestety, ja odwalam za niego całą czarną robotę :O ale od czego są gumowe rękawiczki?:D pewnie niejedna z tych małolat śliniąca się do Jarka, zazdrości mi, ale powiadam - nie ma czego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 13, 2008 prawa - handluj na allegro :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawa ręka Jarka 0 Napisano Styczeń 13, 2008 myślisz?:D oto ja i włochaty nietoperz Jarka :D:D:D http://www.krosno.lasy.gov.pl/uimages/2006_rdlp/aktualnosci/2006_03/borowiec_jest_duzym_nietoperzem_mini.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 13, 2008 prawa - umarłam :D:D:D i ten opis :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawa ręka Jarka 0 Napisano Styczeń 13, 2008 nie umieraj:P brzydkie to i takie małe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Styczeń 13, 2008 prawa ręko skąd wziął się pomysł na Twój nick? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawa ręka Jarka 0 Napisano Styczeń 13, 2008 skąd? po prostu przy okazji jakiegoś topiku sprzed kilku dni, przyszło mi do głowy coś takiego (w ramach jakiś tam żartów) i tak zostało:) wczułam się w rolę;) poza tym piszę jeszcze pod innymi nickami. zmykam spac. Jarek, hellishbloodystorm - dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Styczeń 13, 2008 dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 13, 2008 prawa - spij spokojnie, jutro do pracy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Veronaaaaaaaa Napisano Styczeń 13, 2008 wszystko się zmieniło:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fsfrefewetr Napisano Grudzień 11, 2013 1. skończyłam podstawówkę, liceum, studium, jedne studia, drugie studia :) 2. schudłam 25 kg 3. przestałam chodzić na solarium po 6 latach chodzenia 4. przestałam robić tipsy, żele teraz maluje paznokcie lakierem za 2 zł bo szkoda mi 100 zł miesięcznie 5. rzuciłam właśnie palenie po 8 latach palenia 6. zamieniłam okulary na soczewki 7. zaczełam ćwiczyć wszystko na plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach