Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

u mnie nic się nie zmieniło

Co się u was zmieniło przez ostatnich 15 lat?

Polecane posty

tak, tak - te od lewej nogi :D Nie ma to jak słone paluszki ;) a Twoje śniadanie, to zazwyczaj płatki na mleku (czyt. świeżo strzepany z głowy łupież prosto do talerza z mlekiem) :classic_cool:

niestety, ja odwalam za niego całą czarną robotę :O ale od czego są gumowe rękawiczki?:D pewnie niejedna z tych małolat śliniąca się do Jarka, zazdrości mi, ale powiadam - nie ma czego :D

skąd? po prostu przy okazji jakiegoś topiku sprzed kilku dni, przyszło mi do głowy coś takiego (w ramach jakiś tam żartów) i tak zostało:) wczułam się w rolę;) poza tym piszę jeszcze pod innymi nickami. zmykam spac. Jarek, hellishbloodystorm - dobranoc 🖐️

Gość Veronaaaaaaaa
wszystko się zmieniło:P

Gość fsfrefewetr
1. skończyłam podstawówkę, liceum, studium, jedne studia, drugie studia :) 2. schudłam 25 kg 3. przestałam chodzić na solarium po 6 latach chodzenia 4. przestałam robić tipsy, żele teraz maluje paznokcie lakierem za 2 zł bo szkoda mi 100 zł miesięcznie 5. rzuciłam właśnie palenie po 8 latach palenia 6. zamieniłam okulary na soczewki 7. zaczełam ćwiczyć wszystko na plus