Jarek--84. 0 Napisano Styczeń 12, 2008 lewą się przytrzymuje, czasami gwałcone potrafią mocno wierzgać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lewa ręka jarka Napisano Styczeń 12, 2008 a ja będę przerzucać strony w pisemku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 12, 2008 Jaruś - to obie tylko trzymają? łeeeeeee:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bez_torebki 0 Napisano Styczeń 12, 2008 Waga :( :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Styczeń 12, 2008 Helli a co mają robić? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawa ręka Jarka 0 Napisano Styczeń 12, 2008 hellishbloodystorm - on nie ma lewej. To jednoręki bandyta :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 12, 2008 Jaruś - z ciebie taki gwałciciel jak z koziej dupy trąba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 12, 2008 prawa ręka Jarka - umarłam :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Styczeń 12, 2008 no nikt mi nie wierzy no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 12, 2008 Jaruś - bo nie ma podstaw? ;) swoją drogą to dobrze, zazwyczaj największe świnie to tzw. "przykładni obywatele" jesteś największą świnią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Styczeń 12, 2008 jestem przykładnym obywatelem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 12, 2008 przykładnym, powiadasz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Styczeń 12, 2008 no :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 12, 2008 ale nie w typie ciepła klucha? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szklane oko Jarka Napisano Styczeń 12, 2008 jego klucha nie jest wcale ciepła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Styczeń 12, 2008 Helli, Hannibal Lecter też był przykładnym obywatelem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 12, 2008 Jarek - ale ja wiem, pytam kontrolnie ;) i w ogóle, mordercy... i psychopaci... :D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Styczeń 12, 2008 i gwałciciele :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 12, 2008 tak, właśnie. zapomniałam z przyzwyczajenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Styczeń 12, 2008 Sithowie, mroczni dżedaj i inne czarne charaktery... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 13, 2008 ciemna strona mocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawa ręka Jarka 0 Napisano Styczeń 13, 2008 właśnie stuknęły mi 23 lata... Jestem staraaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 13, 2008 prawa - zdrowko i sily, co by cie jarek nie odrabal w przyplywie zlosci :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawa ręka Jarka 0 Napisano Styczeń 13, 2008 hellishbloodystorm - ślicznie dziękuję :D hehe, z nim nigdy nic nie wiadomo, wczoraj chciał mnie utopic:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 13, 2008 nie daj sie! a jka coś, to odmawiasz posłuszeństwa w strategicznych chwilach :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeeee2222225555 Napisano Styczeń 13, 2008 przestalam byc dziewica, z niesmialego dziecia stalam się nie przesadzając sex bomobą hehe, pozniej znormalnialam, skonczylam studia, wyjechalam, wyszlam za mąz i zaczełam pracowac, kupilam dom, zaszlam w ciąże, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawa ręka Jarka 0 Napisano Styczeń 13, 2008 staram się jak mogę, niepokorna jestem i swoje zdanie mam! jak coś mi nie pasuje, to Jarek z liścia zalicza dobry pomysł:D będzie mnie błagał o litośc i zrobi dla mnie co tylko zechcę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Styczeń 13, 2008 a jak coś mi nie pasuje, to drapię się po tyłku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawa ręka Jarka 0 Napisano Styczeń 13, 2008 Jarek mi paznokci nie obcina, więc ma już mnóstwo blizn tu i ówdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Styczeń 13, 2008 paznokcie zjadam na śniadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach