Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Turqs

pytanie natury moralnej - kolega bylego chlopaka...

Polecane posty

podoba mi sie kolega bylego chlopaka. sa to bardzo dobrzy kumple. byly bardzo mnie kochal, bylismy razem 3 lata. ale to on zerwal pol roku temu. wiem, ze temu koledze tez sie podobam... czy powinnam sobie odpuscic, gdyz to jego kolega? czy nie ma sie czym przejmowac? :)

Odpowiedz tez sobie na pytanie, czy przypadkiem nie robisz tego trochę po to, żeby zrobić byłemu na złość... :o

Czy ja wiem.. możliwe, ze troche tez, bo kiedys ten moj byly zdradzil mnie z moja kolezanka :O Ale on mi sie naprawde podoba... Gdyby mi sie nie podobal, to nie zainteresowalabym sie nim tylko ze wzgledu na zemstę, wrecz przeciwnie, bo ja nie chce miec z tamtym nic wspolnego, nawet slyszec o nim, chcialam sie odciac calkiem

Gość
Cóż, jeśli nie będzie chciał stracić kumpla to raczej się za Ciebie nie weźmie. Byłych kumpli sie nie jebie, bo póxniej zwykle są straszne kwasy w towarzystwie. A i jakoś tak głupio być z laską, i wiedzieć że ją wcześniej jakiś znajomy penetrował. Raczej niemiłe uczucie. Uwaga! Ta mądrość życiowa nie dotyczy jednonocek :P

Gość
Byłych kumpli sie nie j**ie = > w sensie byłych dziewczyn :P