Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gabi27

Wysoka gorączka

Polecane posty

Dziewczyny jak myslicie co moze dolegac mojej córce ma prawie 39 stopni goraczki i zadnych innych objawów nie kaszle nie ma kataru, nie boli ja gardło tak sie o nią boje , teraz jej podalam paracetamol w syropie tyle sie teraz slyszy o tej sepsie , moze nie powinnam tak pisac ale same wiecie jak jest

Gość podpowiadam
moze trzydniówka?

Gość podpowiadam
a to nie-nie doczytałam ze to juz pannica

Teraz taka pogoda w kratke więc może to jakaś wirusówka.Chodzi już pewnie do zerówki a wiadomo żę dzieci nie zawsze są zdrowe czy też wyleczone.

Gość _____________________
może początek ospy wietrznej

moj siostrzeniec mial co tydzien na wekendzie goraczke a dlatego ze nie chcial chodzic do przedszkola i wiedzial ze jak zachoruje czyli goraczka to nie pujdzie i mama zostanie w domu,moze twoja mala cos przezywa albo boi sie nonie wiem albo czekaj do jutra i patrz co sie dzieje ale goraczke zbijaj...

dzieki dziewczyny za odpowiedzi lezy w łózku ciagle nic jej sie nie chce ale najwazniejsze ze ma apetyt , nie taki jak przed goraczką ale cos zawsze zje

Gość ________________________
A ja u swoich córek nie zbijam gorączki, dieta, witamina C, dużo ciepłych napojów (bezmlecznych), jakieś lekarstwo ziołowe (napotne) lub homeopatyczne adekwatne do innych objawów choroby i po 2-3 dniach po chorobie nie ma śladu. (Oczywiście jak gorączka przekroczyłaby 40 stopni to podałabym środek przeciwgorączkowy i pojechałabym na ostry dyżur.) A jak zbijałam gorączkę (38-39 stopniową) to choroba ciągła się dwa tygodnie.

Wiesz,apetyt nie świadczy ,że nic dziecku nie jest,moja wcina bardzo dużo a ma zapalenie płuc.....daj leki rozgrzewajace na noc i czekaj do jutra.

poczekam , zobacze co sie bedzie dzialo a w poniedzialek pojde do lekarza niech ją zbada ale los , ja sie tak martwie corka bardzo rzadko mi choruje , i jak juz ma podwyzszoną temperature to ja sie martwie bo jestem nie przyzwyczajona do choróbska u dziecka