Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asafawaa

Który z tych prezentów będzie najlepszy dla chłopaka na urodziny?

Polecane posty

Wiesz co według mnie dobrym rozwiązaniem jest zakup jakiegoś gadżetu z zakresu jego zainteresowań, albo prezent w postaci przeżycia, jazda szybkim samochodem, jakiś kurs, niespodziankowe wyjście do restauracji na jego ulubiony deser :) Wydaje mi się, że to daje o wiele więcej emocji niż zwykły podarek.

Gość darth
Jak masz młodszą siostrę to możesz ją ładnie zapakować w jedwabną bieliznę i delikatnie wręczyć chłopakowi.

Gość rety
radzicie dziewczynie z 2 letnim opóźnieniem ...

Gość Malwina_25w
Witam wszystkich Jak dla mężczyzny w zależności od jego upodobań, zainteresowań, hobby proponuję i polecam bardzo fajny prezent w postaci sagi Dragon Balla, która mógł kiedyś oglądać (warto zapytać delikatnie czy oglądał Dragon Ball, czy Dragon Ball Z ). Wprost idealny spontaniczny prezent. Serdecznie polecam! www.dragonballzodmalwi.cba.pl

Gość Kikkan
może ramka na zdjęcie:),albo mp3

Gość justa8807
Ja myslalam, zeby kupic taki maly tort i dobra whisky razem wypic,ale chcialabym jeszcze kupic jakis prezent np boxerki albo perfumy, z tym, ze to jest strasznie oklepane, a chcialabym cos wyjatkowego.

Gość ihwuwiahjs hufaeuisfh
Zorientuj się jakiej muzyki słucha, kup płyte, upewnij sie ze jej nie ma ! kup do tego flaszke i prezent gotowy :)

Gość Udany-Prezent.PL
Potrzebujesz prezentu? - Pomożemy Ci go wybrać i to zupełnie za darmo! http://udany-prezent.pl Zespół serwisu udany-prezent.pl

Gość Udany-Prezent.PL
Potrzebujesz prezentu? - Pomożemy Ci go wybrać i to zupełnie za darmo! http://udany-prezent.pl Zespół serwisu udany-prezent.pl

jeśli chodzi o jakiś drobiazg to ja zajrzałabym na koszulki.com - jakiś gadżet albo tshirt z własnym napisem, czemu nie? zwłaszcza, że teraz igrzyska, a jak chłopak kibicuje to mógłby w odpowiedniej koszulce :D

Gość pralkafrania
dobre perfumy czy fajny ciuch zwykle się sprawdzają, ale jednak trzeba dobrze znać upodobania solenizanta ;) ja lubię rzeczy ze stilago, tam zwykle znajduję coś oryginalnego dla siebie i odpowiedniego dla mojego faceta. zwłaszcza, że sam koszul nie lubi sobie kupować :/

Gość ludzie ten topik
był założony 4 lata temu.. :O

Gość asmerrrla
A może żubrówka palona? Gustowny i oryginalny alkochol, nie znam faceta który by nim pogardził ;)

Gość gość
Witam Moi drodzy nie martwcie się powstaje nowy portal zakochasz.pl Darmowy i bez reklam. Można już zakładać sobie swoje konta i pomagać w rozwijaniu strony. Pozdrawiam

Gość Blekitnieba
Uwazam ze najlepszym prezentem beda perfumy,to taki neutralny prezent sprawdzajacy sie na kazda okazje.Pozdrawiam:)

Gość gość
Witam Moi drodzy nie martwcie się powstaje nowy portal zakochasz.pl Darmowy i bez reklam. Można już zakładać sobie swoje konta i pomagać w rozwijaniu strony. Pozdrawiam

Gość kasienieczkkka
Alkohol nigdy się nie zmarnuje, zawsze można spożytkować go wspólnie ;) Mój chłopak bardzo się ucieszył z żubrówki na naszą rocznicę (oczywiście była tylko dodatkiem)

Gość truszkafka
hmmm chyba kubek o któym pisałaś bedzie najlepszy ;) a jesli chcialabys żeby był jakis specjalny to może jakies zdjęcie na kubek albo fajny napis? :D na FotoBistrona pewno robią coś takiego i fajnie wychodzi:)

Gość szukaj szukaj
a może portfel skórzany? ja mojemu kupowałam na ostatnie urodziny i był zadowolony :)

Gość michalkalik
martabalik - i właśnie o takie prezenty tutaj chodzi ;-) Też liczę, że mi moja laska coś takiego zamówi, najlepiej jeśli to będzie jakiś kurs nurkowania ;-) Kiedyś uśmiechałem się na romantyczne prezenty, ale ona teraz wie, że nie o to w tym wszystkich chodzi ;-)

Gość ZakupoweSzalenstwo
Cześć! Przesyłam propozycje na 20. urodziny - prezenty, które są jednocześnie oryginalne i śmieszne, a zarazem pożyteczne. Życzę miłego oglądania :) http://zakupoweszalenstwo.pl/pl/c/20-tka/216 P.S. Wysyłka tego samego dnia lub odbiór osobisty tego samego dnia w Warszawie w naszym sklepie w Hali Kopińskiej

Gość gość
Jeśli udałoby Ci się podpatrzeć jakich używa perfum to byłby fajny prezent. Kupuję perfumy dla siebie i moich bliskich od dawna na goia.pl i jestem zadowolona z ich jakości. są w atrakcyjnej cenie więc mogłabyś wtedy dokupić do tego jakiś drobiazg ;)