Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aż śmiać mi się chce

czy taki telefon to obciach ??????? wrrrr

Polecane posty

Gość aż śmiać mi się chce

http://allegro.pl/item293829121_super_prawie_nowy_telefon.html mam takiego siemensa. ostatnio mam problemy z baterią- bardzo szybko mi pada :O Moj narzeczony oznajmił dziś ze powinnam zmienic telefon bo ten Siemens to CEGŁA :O nie mogę w to uwierzyc ze potrafi być aż tak prozny ... On zawsze mial pieniadze na wszystko, telefony zmienial co 3 miesiące kupując sobie coraz to nowsze modele :O Ja owszem rowniez mam pieniadze ale chyba nie popsulam się az do tego stopnia jak ON. szkoda mi go :(

E tam. Cegły nie widział. Gdy był kobietą, to powiedziałbym, że zachowuje się jak typowa blachara. A tak... :( PS. Nosi dresy? ;)

Kopnij go w dupę :P Ja mam taki telefon :) I nie obchodzi mnie to ze jest już stary :D za bardzo się przywiązałam do niego :P

Gość telefoniki
Kochana zmien, ale faceta

Gość jap
ja mam nokie 3310 i jestem bardzo zadowolony z tego telefonu

Gość kierunek trantaratante

Gość Haris Pilton po rozwodzie już
ja mam jeszcze alcatela takiego dużego, że do torebki wepchnąć nie idzie i co ? Może to przez to tak się ludzie ze mnie wszędzie smieją. Chyba kupie LC chocolade różowy albo D&G za 800zł na allegro taki złoty z cyrkoniami svarowskiego. Raz się żyje.

Gość agusiaczekk
bez przesady z tym siemensem , myslalam ze serio niezła cegłe nam pokazesz:) sama chcialam miec taki jeszcze niedawno.a teraz mam nowke samsunga i co??? bateria trzyma ok 2 dni i to tyle na temat pozdro !