Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blastocysta

dość dobra, by być kochanką, nie dość dobra by być żoną

Polecane posty

Cholera :o Zawsze otoczona wianuszkiem facetów, pieprzona gwiazda t0oworzystwa, coraz bardziej sama i sama :O

Gość KlaudiazBB
ale kto powiedział ze nie nadajesz sie na zone?

Gość Rhyme
właśnie. Kto?

Gość Rhyme
ech... dziewczyny... chce znów wierzyc w miłość....

Gość BBBBBBBBBBBBB
poszukaj faceta, który Cie pokocha a nie potraktuje jak kawałek mięsa...Ci którzy widza w Tobie tylko dziurę zakochują się w lepszych od Ciebie..Wniosek: obniż poprzeczke i nie pchaj sie tam gdzie nie masz szans.

Gość Rhyme
ja bym chciał Kobiety która mnie nie potraktuje jak kawałek mięsa....

Gość BBBBBBBBBBBBB
jak nie rozumiesz, to w dodatku jesteś głupia:(

Tak sądzisz? :D Nigdy nie stawiałam nikomu żadnej poprzeczki, nie zalezy mi ile ktoś zarabia, jak wyglada itp. Ważne jest czy potrafimy ze sobą rozmawiać, i z tego nie zrezygnuję :o

Gość BBBBBBBBBBBBB
chyba facetom jednak nie chodzi o rozmowę z tobą tylko o seks. Rozmawiają z tymi na których im naprawdę zależy a Ty jesteś tylko to łóżka.

Gość KlaudiazBB
poprostu szanuj sie a bedziesz szanowana nie pozwalaj na to aby ktos ci robił dziadostwo jak nie pozwolisz na to to pokazesz ze zasługujesz na lepsze traktowanie

Gość KlaudiazBB
Ile masz lat?Byłąs juz w jakims stałym zwiazku?

Gość BBBBBBBBBBBBB
rozkładanie nóg przed każdym kto z tobą pogada jest porażką:O

Gość KlaudiazBB
Pozwól sie zdobywac facetowi który jest toba zainteresowany rob to co czujesz nie zmuszaj sie do niczego i nie udawaj ze jest wszytko w porzdaku gdy tak nie jest proste zasady a wiele zmienia badz soba nie rezygnuj z siebie.Olej takich którzy nie zasługuja na twoje zainteresowanie

Mam 28 lat i tak, byłam w kilku stałych związkach :o Być może to moja wina, bo sama staram się dać do zrozumienia, że nie oczekuje nic więcej? :o Ale nie potrafię uwierzyć, że komuś mogłoby zależeć na mnie :o Nie na moim ciele, nie na seksie ze mną, ale mnie :o

Gość KlaudiazBB
A jak wygladasz ?Eksponujesz swoje ciało dajc np do zrozumienia ze ciało stanowi twój atut główny?Gdzie poznajesz te osoby z którymi byłas?

Eksponuję? :o chyba nie, może kiedyś :o Teraz raczej dzinsy I sweterek, jesli spódnica, to do kolan, ewentualnie kilka centymetrów przed kolano, ale nie mini. Na pewno nie solarium i mocny makijaż ;) Gdzie poznaję mężczyzn? Wcześniej na uczelni, teraz w pracy :o

Gość znam ten problem też tak mam
Jeden koleś wprost mi powiedział że nigdy by się ze mną nie ożenił, ale do łóżka to chętnie by poszedł. Ale ja się nie dałam zaliczyć!!! Teraz też tak mam. Facet chce zaliczyć i zniknąć, nie chce się angażować. Nie wiem co z tym zrobić. Mam 29 lat i chcę związku, poczucia stabilności...może nawet dziecka. CO JEST Z WAMI?! :((