Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Crusader

krucjata

Polecane posty

Gość a jeśli
sram na Ciebie. zdjęcie zachowam,..... na później ;) ❤️

On pisze jak wieprz. Tak to tylko neoislamski wieprz. Zdarza się mógł się taki trafić ,cóż niech już wraca do swoich.

Gość a jeśli
tęęęęęskniłeeeeeeeeeemmmmmmmmmm. kto komu pierwszy lodzika? ja Tobie, proszęęęęę kochanieeeeeeeee. będę robił sobie ręką, mogę? już marzę, wiesz o czym, mokro mi się robi, wiesz gdzie.... ;) połknę zaraz........ głębiej, głębiej, szybciej, mocniej, zrób mi z dupy sajgon........ ❤️

Gość a jeśli
pierdolę Cię w ka ka ło cwelu. nawet dobrze nie możesz zrobić. wypierdalaj cwelić się po bramach.

No dobra facet cierpi na rozdwojenie jazni. Pisz tak dalej zobaczymy czy terapia działa.

Gość a jeśli
daj gg kochanie to porozmawiamy goręcej. jesteś cudowny, znowu mi stoi..... wytnę sobie żeberka i będę sobie robił jak mnie będziesz dymał, ;)? podaj giegusik złotko bo zaraz sobie zrobięęęęęę......... jak masz na imię złotko? powiedz proszeeeeee

Gość a jeśli
kochanie a może polecimy na wakacje do Dubaju? dubaju dubaju dubaju.... ah.... może majla mi podasz albo nr konta i banku? 👄 [połykam ah jeszcze.....]

Terapia jednak nie działa. Facet nadal jest tureckim lovelasem. WERDYKT: to minie albo ,niestety zamieni się w krwiożerczego Downa

Gość a jeśli
widzisz cwelu: z tekstu o wieprzach zmieniło się na dauuuuuuuunyyyy ;) :p nic się nie zmieniasz kochanie, wierny jesteś. kocham Cię, wyjedziemy do Holandii tam będziemy się dymać na red lighcie a ja będę robił laskę Tobie i Twojej żonie która będzie Cie pchała kijem. ok? obiecasz mi to? ❤️ czekam...

Gość a jeśli
zrobisz mi to wirnikiem? nadstawię wiatraczek specjalnie dla Ciebie. a Ty będziesz udawał że robisz bańki ..... mydlane ;)

Gość a jeśli
widzisz mój ty chujku leniwy jak łątwo się dajesz dymać? w dupkę w dupkę w dupkę w dupkę. nagram Ci to kutasku mój z połyczkiem na płytę, z obrotem ;). tylko podaj mi adres złotko, wiesz te listonoszki to lubią robić lody fajfusem którzy nie lubią Cię dymać w pupkę w pupkę, spróbuję Ci wysłać, ok?

Gość a jeśli
eeee? bo mi zaraz fuga opadnie do czasu następnego cwela. napisz coś proszę albo zaproś kolegę, będziemy Cię dymać dwóch naraz albo na zmianę, zależy jak wolisz. opisz swoje marzenia. zrób to dla mnie. 👄

Gość a jeśli
idę spać ćwoku. myśl o mnie. gorąco. 👄 jak się pobrudzisz w nocy to umyj rączki. proszę. ja będę myślał o Tobie też. ❤️

Gość a jeśli = być fajnym cwelem

Gość a jeśli
A kurwa jestem pedałem i dobra. Musze się spuścić na monitor i ide spać ćwoku.