Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę mieć hobby

Dziewczyny jakie macie hobby? Podawajcie pomysły

Polecane posty

Gość chcę mieć hobby

Gość polecam taniec brzucha
super zabawa - nie meczy a jak pieknie ksztaltuje cialo

oo widzę ze nie jestem sama :) Moje hobby to równiez belly dance niestety jestem amatorką, uczę się w domu :) Dodatkowo interesuje się sportem : siatkówka męska, kajakarstwo, smocze łodzie :P Literatura ... , Dodatkowo shopping :D

ogród:classic_cool: haft krzyzykow:p wypieki;) no i moj pies:classic_cool: ksiazek nie zaliczyłabym do hobby...czytanie jeste w moim przypadku tak naturalne...jak oddychanie:D;)

Gość
Mogłabym szczerze napisać, że muzyka, kino, taniec, książki... ale któż się tym nie interesuje? Kiedyś moją pasją był ogólnie rzecz biorąc zdrowy styl życia, dietetyka, dzisiaj z tego pozostała mi już tylko wiedza. Tak więc aktualnie nie mam hobby niestety.

pedro, skąd wiesz ?? :P Przyznam ze ostatnio sięgnęłam do starych numerow pisma Burda i zamierzam coś uszyć :) Kiedyś jak byłam mlodsza uszylam na maszynie sukienkę dla lalki więc liczę na szczęscie i tym razem :P

Gość
no psy mam, ogród też i to całkiem spory... ale ja potrzebuję pasji, która przysłoni mi świat, na razie jestem permanentnie znudzona szary życiem :)

Deli bo wy już tak macie to tak samo jakby facet z łupieżem powiedział że interesuje się szamponami do mycia głowy - oczywiście byście go co poniektóre wyśmiały💤

hmmm.kosmetyki....hmmmm..raczej nie...chociaz..jestem uzalezniona od kremów do rak...to przez ten ogród i psa własnie;) moge jeszcze wpisac...rower;)

a ja uwielbiam jezdzic na rowerze:D uwielbiam mazury i żeglarstwo:D I zakuuupy:p interesuję się psychologią i astrologią;)

YYY, uuuuuwieeelbiam! :p a ja mam Jeziorko w Tychach, ale jes zanieczyszczone!😡 mam zamiar napisac petycję,żeby je oczyścili:classic_cool: Ps. no to wbijam do Ciebie:p

ja mam jedno...ale za to 50 od miejsca ,w którym sie teraz znadjuje;) lukam na nie:classic_cool: kilka dni temu podmarzło.....

U nas większośc jezior jest czysta :P Ale wiadomo zawsze nie będzie sterylniejak to w mieście :)

Te nasze jezioro na paprocanach jest całe lata zenieczyszczone😡 Jedynie 2 lata temu było jako-tako do pływania.. ps. pływac lubie rowniez, wlasnie w moim miescie kończą budową krytego basenu;) Ale basen to nie to co jeziorko:(

\"napisać, że muzyka, kino, taniec, książki... ale któż się tym nie interesuje?\" ja :O chyba, ze dla m,nie \"zainteresowanie\" to inny stopień wiedzy niż dla ciebie ;) a tak to nie interesuję się nicczym na tyle aby nazwać to hobby

Gość liiiiliann
ale zainteresowania!!! wiecie moze ze swiatsie rozwija? stworzono literature, teatr opere, sztuke, filozofie, medycyne astronowmie, chemie fizyke, genetyke itp ale tym intereuja sie mezczyzni kobiety nteresuja sie kosmetykami, diatami, sportem (!), gotowaniem go girls!

Łyżwy, język rumuński.... hmmm ksiązki, filmy i imprezy :D

Gość ja.a.a
jazda konna! polecam gorąco jeśli lubisz zwierzęta i nie boisz sie koni ;)

Gość liiiiliann
turquoise pierwsza normalna

Gość
nie ściemniaj a ja wygrałem :) wyglądasz mi na takiego co się interesuje tańcem :p

Gość rozowy beret....
kultura japonska, moda, kino, zjawiska paranolmalne, psychologia, muzyka, salsa( nie tancze ale marze o tym by sie nauczyc) chyba tyle......