Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniax

czy warto?

Polecane posty

Gość maniax

rozwodnik z 2 dzieci i do tego 11 lat starszy...............czy warto zaczynac taki zwiazek? serce mowi tak a rozum nie wiem!!

Gość kwassss
Warto

Gość pieknaaaa
Jak go kochasz i on Ciebie to jasne ze tak.Moze dac Ci wiecej niz Twoj rowiesnik...A pozatym sama wiesz jakie masz przed soba perspektywy i nie poddawaj sie stereotypa....to co ze rozwodnik z 2 dzieci i nadodatek strarszy:)

Gość kwassss
nie warto

Gość maniax
powod rozwodu............zdrady zony i odejście do innego!!

Gość maniax
no właśnie te stereotypy i gadanie innych..............zaczyna siać te wątpliwości.......

Gość maniax
ja 27

Gość
no to młodą szczeniarą nie jesteś (bez obrazy :) ), chyba to nie jest głupie zauroczenie.... ja Ci nie doradzę bo nie znam sytuacji ale może warto spróbować

jak sie kocha to chce sie byc z ukochana osoba nawet jak swiat sie wali:)

Gość maniax
mysle ze kocham ale to dopiero poczatek naszej znajomosci i jak słucham gadania innych to zawsze pojawia sie ta nutka watpliwosci...........

Gość maniax
????????????

Sama musisz odpowiedzieć na swoje pytanie ale... Czy jesteś osobą, która zrozumie, że "on" wziął rozwód z zoną a nie ze swoimi dziećmi i zawsze będzie miał prawo zaprosić je do waszego wspólnego domu? Czy jesteś osobą, która potrafi zaakceptować, że nie jest jego "pierwszą" miłością i nie będziesz mu ciągle o tym przypominała? Czy np. alimenty które będzie płacił dzieciom nie będą pogarszały waszej sytuacji materialnej i tym samym nie stana się powodem waszych kłótni? To czy ten związek będzie udany zależy tylko i wyłącznie od Was a nie od rodziny, sąsiadów i przede wszystkim stereotypów - jeśli serce podpowiada ci, że to "ten" mężczyzna, jeśli jest ci z nim dobrze, czujesz się szczęśliwa zaryzykuj. Weź pod uwagę również inny aspekt - swoją wiarę (religię) bo myślę, że w tym przypadku może być trudniej...

Gość to zalezy od ciebie

Gość upuuuuuuppp