Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiającasię

pytanie do facetów

Polecane posty

Gość zastanawiającasię

tak się ostatnio zastanawiałam... jakie laski wolą faceci? wymalowane punkówy, gothki i metalówy, czy wytapetowane barbie i technomanki? tak z ciekawości pytam ;)

Gość ani jedne ani drugie
ja wole normalne dziewczyny z lekkim makijazem lub bez ...

Gość ciekawy świata..
żadne z wyzej wymienionych

Gość romanzeSoplicowa
śliczne jasne blondynki, mogą być farbowane, ale u fryzjera bo w kurczakach nie gustuję. I skórka nei może być blada jak ściana. POza tym to zgrabna, szczupła, bez zbędnej tapety i tipsów. Ideał to na 165cm/50kg

Gość zastanawiającasię
ale generalnie laski dzielą się albo na te 'ostre' albo 'słodkie'. które ty wolisz? ;)

Gość mareczek..
a nie rozumiem jednego, czemu podajesz same skrajności? Przecież jest mnóstwo ładnych no blondynek i takie moim zdaniem mają największe powodzenie, dlaczego zaraz barbie? :O Tak samo o innych powiedziałaś. Pewnie jesteś rudzielcem z piegami?

Gość mareczek..
pomiędzy. Na pewno nie ostre:O

Gość zastanawiającasię
ciekawy świata..: to jak wygląda twój ideał? romanzeSoplicowa: a takie rzeczy to chyba tylko w erze ;)

Gość Kazdy normalny facet
lubi urozmaicenia, wiec najlepiej jak jednej nocy bedziesz slodka a innej ostra, tyle na ten temat

Gość zastanawiającasię
podałam takie skrajności, bo zauważyłam, że facetom trzeba tak opisywac kobiety ;) nie, nie jestem rudzielcem (chociaż chciałabym ;) )

Gość zastanawiającasię
urozmaicenia urozmaiceniami, ale przechodzenie z jednej skrajności w drugą to chyba przesada ;)

Gość zastanawiającasię
coś w rodzaju dody? :>

"tak się ostatnio zastanawiałam... jakie laski wolą faceci? wymalowane punkówy, gothki i metalówy, czy wytapetowane barbie i technomanki? tak z ciekawości pytam " Ja ci odpowiem: punki lubią punkówy, goth-ci(nie wiem jak się pisze o fececie) lubią gothki, wytapowane barbie i technomanki lubią dresy:classic_cool:

Gość zastanawiającasię
też tak myślałam kiedyś, ale ostatnio widziałam na mieście dużo 'mieszanych' par ;)

Gość zastanawiającasię
jakbyś zgadła! :D ostatnio jechałam autobusem i wsiadła taka moja znajoma punkówa, a za nią dreptał technoman w dresie. myślałam, że to może jakiś happening czy coś, bo ona nigdy w takich chłopakach nie gustowała, ale jak powiedziała 'a to jest krystian, mój chłopak', to mi szczęka opadła do samej ziemi :D i dlatego pytam, czy faceci mają jakieś kryteria, czy nie... ;)

Gość zastanawiającasię
dla mnie to był szok :D:D