Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kapselek

POMOCYANTKONCEPCJA=brak seksu???

Polecane posty

Gość Kapselek

Cześć kobitki Biorę tabletki Harmonet.Już od 2 lat, wcześniej był Cilest. Mam wspaniałego chłopaka, ale nasze życie seksualne "umarło" Kochamy się raz na 3 miesiące, ja prawie wcale nie jestem wilgotna. Kochamy się bo on już tak bardzo nalega i robię to dla niego. Straciłam całkowitą ochotę na seks, nawet o tym nie myślę.Mam 25 lat. Czy to przez te tabletki POMÓŻCIE, jest jakaś sensowna alternatywa dla tych tabletek?? POMOCY!!!

Gość najpierw zadaj sobie
pytanie, czy to tylko tabletki, czy facet Cie nie podnieca po prostu. bo mogły się te dwie sprawy nałożyć. Potem odstaw tabletki i zobacz jak będzie, tylko uważaj, bo o wpadkę łatwo. Jeśli wszystko wróci, idź do ginekologa i powiedz jak sprawa wygląda, może powinnaś brać inne tabletki.

Gość uważam że to wina tabletek
ja co prawda z nikim nie sypiam, ale musiałam się leczyć hormonalnie kilka lat i w tum czasie nie miałam ochoty nawet zrobić sobie dobrze, po prostu nic, mogłam wytrzymać bez tego kilka miesięcy, w ogóle mnie takie sprawy nie interesowały. I ciągle miałam sucho w majtkach:p Jak skończyłam je brać, jestem jak ślimak po prostu, zostawiam po sobie strużkę śluzu na każdym podłożu a do tego mogę się masturbować codziennie, nawet kilka razy, kiedy tylko mam ochotę. Po co opowiadam o takich nieciekawych rzeczach?:) Po to, że właśnie dlatego, ze i tak nie miałam żadnego faceta, wiem że to nie jest wina partnera, tego czy on cię podnieca, tylko fizjologia. Zaraz zaczną tutaj wypisywać panowie, że pewnie już go nie kochasz itd. Ale tak samo dzieje się, jak jesteś sama i sama musisz sobie radzić z zaspokajaniem. Po prostu po jakimś czasie brania hormonów, bardzo wielu osobom popęd seksualny spada do zera. Mi to nie przeszkadzało zupełnie. Ale nawet moja ginekolog jak szłam na wizytę widziała, ze mam suchą pochwę, nie chciała mi zadawać przykrych pytań, kiedyś tylko zapytała się, podczas badania, czy jak... i tutaj zawiesiła głos i powiedziała, ze jednak nie będzie pytać:) Oczywiście chodziło jej o to, czy jak się masturbuję, to tez mam tak sucho, ale ponieważ przyjęło się, ze to taki straszny temat, pewnie nie chciała się pytać, wiedząc że nie uprawiałam nigdy seksu z nikim oprócz siebie:P Więc sie nie martw! Idź do lekarza, może zmieni ci te tabletki na jakies inne i trochę się to poprawi🖐️