Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy bo wygladam okropnie

Czy po tabletkach Yasminelle może pogorszyć się cera??

Polecane posty

Gość Pomocy bo wygladam okropnie

Poszłam do lekarza po te tabletki, głównie ze względu na to, żeby mi się poprawiła cera, tzn. mniej przetłuszczała i mniej pryszczy się robiło. A tym czasem po tygodniu zażywania tabletek moja buzia jest w jeszcze gorszym stanie. Pryszczy robi się więcej, no i pojawiła się na brodzie i żuchwie kaszka, mnóstwo zaskórników, takich podskórnych grudek, które powoli dojrzewają i robią się z nich czerwone pryszcze. Błagam czy to normalne?? Czy odstawić te tableki?

Gość Kinia_k
Ja biore yasminelle od jakiegos roku, one pomagaja na cere, pierwsza reakcja jednak moze byc odwrotna tak jak w Twoim wypadku, badz cierpliwa.

Gość boni666 999
a po jakim czasie byłą poprawa. bo ja juz 5 opakowanie biore i moze troszke jest lepiej jesli chodzi o takie wielkie syfy choc na poczatku był koszmar. za to teraz pojawia sie własnie taka kaszka- podskórne malutkie grutki ktore jak sie je nacisnie to wychodzi z nich taka biała substancja i pozostaje czerwony slad

Gość Pomocy bo wyglądam okropnie
Weźcie mnie nie straszcie, bo ja w marcu wychodzę za mąż, a to będzie dopiero 3 opakowanie!!

Ja mam ten sam problem, jestem w połowie drugiego opakowania i różnież od początku jestem obsypana małymi czerwonymi krostkami, ale na czole i policzkach. Po ilu opakowaniach powinny zejść? Strasznie mnie one denerwują, bo na dodatek mam atopowe zapalenie skóra i cały czas mnie swędzi i jestem wysuszona. Prosze o odpowiedź !!!!!

Ja mam ten sam problem, jestem w połowie drugiego opakowania i różnież od początku jestem obsypana małymi czerwonymi krostkami, ale na czole i policzkach. Po ilu opakowaniach powinny zejść? Strasznie mnie one denerwują, bo na dodatek mam atopowe zapalenie skóra i cały czas mnie swędzi i jestem wysuszona. Prosze o odpowiedź !!!!!

Gość wręcz przeciwnie mam
tak mi sie pogorszyla jak bralam -nie polecam

Gość ochach
dziewczyny ja brałam 1,5 miesiąca te tabletki to co mi się na twarzy zrobiło to szok pryszcz na pryszczu pryszcza poganiał, cera jakby ktoś ciągnikiem ja przejechał koszmar, natychmiast je odstawiłam choć wiele osób mi odradzało że są super że mają najmniej tego hormonu itp ja nie czekalam na cud odstawiłam i trochę leczyłam twarz, teraz mam jak pupa niemowlaka i nikt mnie nie namówi na hormonalne, poprostu każdy organizm reaguje inaczej mój tragedia i do tego jeszcze utyłam tzn opuchłam jak balon tak więc uważajcie bo co jednym pomaga innym szkodzi, buźka

Gość macie źle dobrane tabletki

Gość kasiatarzynka1701
Też zawsze miałam fatalną cerę, jak zaczęłam brać yasminelle to miałam wrażenie że mi się pogorszyło i zaczęło mi wychodzić więcej bolących syfków niż wcześniej ;) ale po jakiś 2-3 miesiącach się uspokoiło i teraz jest idealnie:D pozdrawiam!

Gość lknjskjnkj
u mnie też po 2 miesiącach wszytsko wróciło do normy:)

Gość rek zm
przyjmowanie jakichkolwiek tabletek hormonalnych a dokładnie rozpoczęcie terapii hormonalnej czy zaprzestanie brania tabletek może powodować nasilenie zmian skórnych, to jest zupełnie normalne u osób z takimi problemami.