Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

N I E Z A L E Z N A

18 lat i hormony??

Polecane posty

identyczna sytuacje miałam jak ginorossi ;) fakt ze Diane są dosyć mocne i slyszalam ze mozna je brac tylko ok 6 miesiecy, ale ekspertem nie jestem wiec.... ;)

Gość zadymiara
tesz bralam diane pomoglo mi na cere

Gość a ja mysle ze powinnas
zmienic lekarza bo Diane ma zbyt duza dawke hormonow!!!!

czy taka najlepsza???nie wiem nigdy nie stosowałam tabletek anty na trądzik, ale po większości z nich buźkę mam idealną bez żadnych pryszczy (no poza jakimś jednym, który zawsze w trakcie przerwy na krwawienie się pojawi) na twoim miejscu postarałabym się o coś lżejszego.

Gość a ja mysle ze powinnas
diane jest tabletka od ktorej sie odchodzi, najczesciej przepisuja ja lekarze ktorzy dostaja za to kase od firmy farmaceutycznej... mowie Ci idz zmienlekarza i zobacz co tamten ma do powiedzenia

BraŁam Diane 35 na trądzik przez 3,5 roku i muszę przyznać, że na tę dolegliwość są super! Jeśli tylko Twój organizm będzie dobrze je tolerował to polecam leczyć nim cerę.

ja bralam diane 35 ale nie na tradzik a.... bo byly najtansze ;) ps przepisano mi je jak mialam 16 lat i 9 miesiecy :)

Gość nikamo
agusia- strasznie madre to podejscie :o bo najtansze :o a pozniej placza po latach, ze dzieci miec nie moga, ze rozne problemy kobiece itp zenada

Gość malami84
jest ryzyko, że jak się długo bierze anty bez robienia przerw, to można mieć potem pewne problemy z zajściem w ciążę... ale paradoksalnie diane przepisuje się też w przypadkach chorób, których konsekwencją może być niepłodność...

Gość malami84
i na Twoim miejscu, NIEZALEZNA, jeśli masz tylko problemy z cerą i nie są one za bardzo uciążliwe, nie brałabym żadnych antyków, no chyba że poza tym masz końskie zdrowie;) pozdrawiam i życzę przemyślanego wyboru:)

Gość N22
niezależna---> jest dużo innych lekarstw na trądzik też mi jeden mądry chciał zapisać anty ale ich nie wzięłam, co prawa yasmin a on ma mało hormonów w porównaniu do Diane....no ale jak już wzięłaś...

Gość stara tableciara
Brałam różne tabsy i jako pierwsze dostałam Diane, bez żadnych badań. Diane odbiła się strasznie na mojej wątrobie - cierpiałam przez 6 miesięcy, bo przez ten cały czas nikt nie łączył moich dolegliwości z Diane. Chcesz brać Diane żądaj od lekarza dokładnych badań swojego organizmu, a przede wszystkim wątrobowych. Nie jestem wrogiem tabsów jako takich, ale na Diane okropnie się przejechałam a też miałam poczatkowo nadzieję, że wyleczy mi skórę. Później brałam inne tabsy i było wszystko OK, ale najpierw musiałam wyleczyć wątrobę po Diane. Dziewczyny żądajcie badań od swoich lekarzy.

wlasnie ja sie o badaniach dowiedzialam gdy zalozylam internet, czyl 9 miesiecy od momentu rozpoczecia brania. DO NIKAMO widzicie,nie mialam wtedy regularnych kieszonkowych, a tu kup sobie cos malego, doladuj telefon ... moze nie rozsadne ale prosilam o jedne z tanszych. teraz ciesze sie spirala. po 1,5 roku noszenia splacilam ja w dlugu u mojego eks/przyjaciela ;P

Gość N22
jeżeli chcesz się pozbyć trądziku to zacznij się leczyć to jest długi proces ale warto. Powiem Ci, że ja też leczyłam, ale w momencie gdzy zaczęłam brać anty to zaprzestałam bo stwierdziłam, że one mi wystarczająco pomogą i się pomyliłam bo gładką cerę mam tylko w przerwie;)