Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśnik

jak odzyskać moją ukochaną??????

Polecane posty

Gość nieszczęśnik

Wy kobiety macie swoje sposoby, to może mi coś doradzicie. Spotykałem się kiedyś z dziewczyną i się w niej zakochałem, ale popełniłem przy tym masę błędów i z mojej winy to sie rozpadło :( (((( Ona nie chce już wchodzić drugi raz do tej samej rzeki, a ja śledze ją jak tylko mogę, a moge głównie w sieci. I kolega mój, który mnie znia poznał dał mi jej adres bloga http://cipeczki.blox.pl/html i tam przeczytałem, że ona się z kims umawiała na randkę:((((( (((( To ja już jestem całkiem stracowny???? Mam pomysł żeby tam ja podrywać na jej blogu i kiedyś powiedziec jej że to ja, czy to dobry pomysł??? POMóżCIE!!!!

Gość nieszczęśnik
ale ona nie wie, że ją śledzę!!! Pozatym to nie jest śledzenie, ja tylko zerkam do niej co u niej słychać, ale nie mogę czytać że się umawia z kimś innym. Pozatym mogłaby się nigdy nie dowiedzieć no już głupi jestem kompeltnie nie wiem co mam robić! :( ((((((

Gość nieszczęśnik
Smutna kociczko nie mam jak z nią porozmawiać, nie odpisuje na smsy nie odbiera telefonu, nie odpisuje na maile!!!! to jak mam z nia porozmawaić???

Gość nieszczęśnik
dzięki Grażka, ty to umiesz pocieszyć................

Gość cipeczkoznawca
znam tę pindę od tego bloga. To jest stary kurwiszon. W co ty się chłopie pakujesz!!?? Każdy z neta co chciał ją miał!!

Gość nieszczęśnik
to chyba naturalne dla zakochanych alpejska co?? wyczytałem, że ona tam nie widzi IP to spróbuję, w sumie co mam do stracenia???

Gość a nie prościej...............
kupic kwiaty i odwiedzić ją w domu?

Gość nieszczęśnik
prawda jest taka, że już mnie zaczyna wkurzać!!!