Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem tu

pekla gumka, zapłodnienie, prosze o pomoc

Polecane posty

Gość jestem tu

Mam regularne cykle co 28 dni, czasem co 27 lub 29. ale ostatni co 28.wiec jeśli jestem dziś w 5 dniu cyklu to jeśli podczas stosunku pękła gumka czy może dojść do zapłodnienia??? wczoraj tez uprawialiśmy seks wiec nie minęło 24h od poprzedniego stosunku to czy plemniki są już zdolne do zapłodnienia???

Gość jestem tu
Czy to jest wiarygodne??niby pokazuje ze miałam dni niepłodne, ale i tak sie martwie:/

Gość ALPEJSKIE+MLECZKO
Są zdolne do... jakiegoś czasu a nie od... Oczywiście że są zdolne.

Gość _s_
oczywiście, że jest wiarygodne! :o a tak poza tym, jak sie zabezpieczasz gumką to w szufladzie powinnaś mieć postinor-duo.

Gość zdolne zdolne
i usmiechając sie szyderczo zmierzają w kierunku jajeczka.....

nie pytaj sie czy sa zdolne, tylko lec do gina po tabletke... ale jesli ciaza ci nie straszna, obliczaj sobie dni plodne i nieplodne, moze akurat sie uda.

Gość _s_
no jak pójdziesz jutro, to wybacz, ale szanse na skuteczność tabletki będą znikome

postinor dziala do 72 h po stosunku. plemniki zyja okolo 5 dni w sprzyjajacych warunkach (czyt.: wewnatrz ciebie). zdarzaja sie takze rozne zaburzenia hormonalne cyklu wywolane przez stres i inne czynniki, na podstawie samych wyliczonych dni plodnych nie mozesz byc pewna.

Gość _s_
wiesz, to, że teoretycznie masz dni niepłodne, to nie znaczy, że nie możesz zajść w ciąże, bo wiele czynników wewnętrznych również o tym decyduje. Ale! 5 dzień cyklu- realnie szanse są nikłe. Powinno być dobrze! :)

Dzieki bo pocieszenie mi potrzebne, poza tym pilam alkohol w nicy na imprezie??to tez ma wplyw??