Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onazniesmaczona

zero prywatnosci

Polecane posty

Gość onazniesmaczona

grzebią mi w szafkach, czytają notatki pamiętniki kalendarze, przetrząsają moje rzeczy, czytają moje esemesy z jedna kisze sie w jednym pokoju bo nie mamy warunków na oddzielny pokój wtrącają sie w moje sprawy ostatnio jedna przeczytała mi moje archiwum na gg i prywatne wiadomości do faceta z którym pisałam bardzo smiałe rzeczy:o jestem załamana nie wiem co robić mam tego dosyć o kogo chodzi o moje siostry nie mogę sie wyprowadzić nie mam gdzie i za co mam 21 lat:(

Gość masz z nimi pokoj
czy swoj? jak swoj zamknij na klucz. na gg daj haslo

Gość jej siorki
:P zrob sobie jedna szafke na klucz haslo na gg i juz

Gość porazka po prostu
:O Co Ci poradzic... Nie wiem, przeciez bic sie z nimi nie bedziesz ;) Jakos ja na szczescie nie mam tego problemu. Nie mamy z bratem zadnych hasel, a jak mamy to znamy je najczesciej. Jakos nigdy by mi nawet do glowy nie pszyszlo czytac jego prywatna korespondencje :O Tak samo jak wiem, ze on nie czyta mojej ;) Doprawdy nie wiem co poradzic :O

Gość łączenie . tematów . forever.
09:50 to siostra powinna się wstydzić,że czyta CUDZĄ korespodencję a nie Ty!!!Jak w góle można byc tak bezczelnym aby czytac intymne rozmowy własnej siostry i na dodatek cytować Twoje rozmowy Twoja siostra zachowała sie jak zwykła gnida!Niech ona się wstydzi a nie Ty!!Nie zrobiłaś niczego złego,każdy może gadac na czacie,gg o czym chce!!!Daj sobie spokój z tą małpą,głowa do góry,nie masz czego sie wstydzić!Przejdzie jej cytownaie rozmów,poza tym wiesz jaka z niej jest wredna świnia!!!Ja bym ją zj**ała na maxa na taki numer!! 10:14 smutna i zawiedziona dzisiaj usunełam moje gg definitywnie i koniec z nawiazywaniem kontaktów przez gg a ze siosrtra to swinia to juz swoja droga w moim domu wogóle niemam prywatnosci esemesy tez mi czytała kiedys po prostu szkoda słów a ma 19 lat

Gość onazniesmaczona
miałam na gg hasło ale jedna sie wycwaniła i skopiowała jakoś zawartość mojego na swój numer miała lekturę na poł dnia pewnie:o do dzisiaj nie wiem jak:o niemam swojego pokoju wiec niemam czego zamykać na klucz :(

Gość onazniesmaczona
nie wiem po co to łączenie tamten temat był o gg ten jest o prywatności:)

boże, jak ja bym miała taką siostre to też bym udusiła. Choć moja wcale nie jest lepsza,szantażuje mnie gumką , która kiedyś znalazła u mnie w pokoju... a ja jestem starsza o 3 lata i czasami nie umiem sobie z nią poradzić. tez bywa czasami straszna i okropna...no ale coż,kiedyś może z tego wyrośnie..

Gość onazniesmaczona
tak tylko ze moje sa pełnoletnie i widac nie wyrosly:o

moja czasami też czyta moje smsy, wściekam się o to nieziemsko. Nie rozumiem jak pełnoletnie dziewczyny mogą czytać Twoją korespondencje,to nie mieści się w głowie..

Gość onazniesmaczona
:o

Gość onazniesmaczona
nigdy nie miały jakos oporów zeby czytac moje listy esemesy takie ciekawskie były:(