Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mściwa byla żonka

Starłam kochanicę na proch!

Polecane posty

Gość mściwa byla żonka

Podczas trwania małżestwa mój ex-mąż miał romans, który trwał półtorej roku zanim wypłynął na wierzch. Oczywiście były jazdy, kłótnie, płacze i błagania o wybaczenie i jeszcze jedną szansę... jednocześnie telefony i smsy od kochanki, bym dała mu wolnosc bo oni sie kochają itp... Gadania, że jestem jędzą i niszcze życie temu biedaczkowi a ona wielka obrończyni uciśnionych daje mu azyl i jest jego przyjaciółką i własciecielka serca... żebym sie nie błaźniła bo on mnie nie kocha i tylko w jej ramionach znajduje pełnię szczescia... Rozwiodlam sie z nim mimo, że mówił mi: "twoje jedno słowo i zrywam z nią wszelkie kontakty"... nie wierzyłam bo jednocześnie gadał jej, że nie chcę mu dac rozwodu... Dałam! Baaa, wręcz sama o niego wystąpiłam... Strasznego szamba mi ta flama narobiła wśród ludzi. Niestworzone historie opowiadała, oczerniała, obrzucała błotem... Zagryzlam zęby i czekałam... Po 6 m-ach od rozwodu okazało sie, że kochanica jest w ciązy... Ex utrzymywał ze mna kontakt i żalił mi się na nią (sic!)... Wkręciła go w ślub. I kiedy któregos dnia natknęłam się na nią w mieście i złośliwie zamachała mi obraczką przed nosem postanowiłam zadziałać... Przespałam sie z moim EX męzem i wszytko nagralam na kamerę. Wszytko tam było... jak mi gadał, że ona jest gruba, nieatrakcyjna i, że wstydzi sie jej przed znajomymi... jak mówil, że był głupcem, że pozwolił mi odejść, że zawsze kochał i będzie kochac tylko mnie... I inne takie podlizuchy, żebym spojrzała na niego łaskawszym okiem... Ex to straszna szmata ale byl tylko środkiem do celu... Spakowałam płytę w papier ozdobny i wysłałam suce pocztą. Dziś sie dowiedziałam, że wyprowadziła sie do mamusi. Mniem... Zesmta najlepiej smakuje na zimno!!!

Gość sfdsgfrgdhfd
gratulacje!:) gdybym była w Twojej sytuacji, ne wyobrażałabym sobie lepszej zemsty :D

Gość jest taka hehehe
:D :D :D :D :D :D

Gość i wmawiajcie sobie
Dla mnie bomba!! :D

Gość guccimimi
nie popieram takich akcji... masz naprawde silny charakter... ciekawe co teraz z twoim mezem? wroci do ciebie? jesli nie, to po co to zrobilas? to jego życie... ;/// facet nie ma 5 lat

Gość sandra 11111
swietne:)))) jak bym miala okazje, to samo bym zrobila:))) :)))

Gość mściwa byla żonka
A co mnie obchodzi były mąż? Ma na co zasłuzył... został sam jak palec. A ta flama posmakowała trucizny, którą saczyła w moje małżenstwo przez półtorej roku.

Gość super super
chociaz nie chcialabym byc na jej miejscu :-0

Gość dobre dobre dobre
następny ruch bedzie należał do kochanki, pewnie w necie bedziesz mogła oglądnoć se ów film. Uważam, że powinnaś ją tylko na seans zaprosić a nie dawać płyty :)

Gość ten twój mąż były
to niezłe ścierwo :o a jej pewnie nieźle nakłamał :o ja bym sie bardziej mściła na mężu, ale jak kto woli :D

Gość guccimimi
wiesz, w tej sytuacji twoj ex wlasciwie nie ucierpial - mozna powiedziec, ze wyswiadczylas mu przysluge. Ukaralas kobiete... a facet, ktory rznal sie na boku bedac twoim mezem zostal wlasciwie w zaden sposob nieukarany, a jeszcze sie z nim przespalas :D:D bardzo mądre.

Gość ..beznadzieja...
glupiec numer jeden: koles glupiec numer dwa: ex zona naiwniara: kochanica

I tu widać właśnie dziwne podejście żon..ex-mężowi dałaś d.... a na kochance się mścisz- gdzie tu logika??? Dla mnie jesteś żałosna!!!

Gość klops w sosie pomidorowym
Chyle czoła :-D

fisiowna - każdy ma to, na co zasłużył. Sama sobie na to zapracowała. Prowokowała ją nawet jak się rozwiodła z mężem. Może Ty byś się zachowała niczym Jezus? Nadstawiła drugi policzek? pff chciałabym to zobaczyć.

Gość nadzwyczaj ŻAŁOSNE
Mnie szkoda byłoby życia na takie pierdoły. Nie dość, że musiałaś się przespać z niekochanym ex (jak k.... ), to ile musiałaś stracić na tą całą akcję energii. Współczuje Ci. Ciężko jest żyć z takim balastem nienawiści.

guccimimi - też ucierpiał. Nie ma ani jednej ani drugiej , jeszcze alimenty na dzieciaka będzie płacił.

Gość torrina
normalnie zajefajnie!!! gratuluję pomysłu!!! pozdro

poza tym kuzwa biedny facet:o...niedosc ze zdrada wyszla na jaw, to jeszcze kochanica w ciazy o wrobila go w slub...jaka trzeba byc idiotka zeby wierzyc w takie brednie...kochanica ble a ex maz biedny wrobiony frajer

Gość Ywionczak
autorko jesteś żałosną mściwą szmatą a ideały chrześcijaństwa są ci obce.