Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mściwa byla żonka

Starłam kochanicę na proch!

Polecane posty

Gość po co w necie
wystarczy jak roześle kopie wśród znajomych czy w miejscu pracy :D

Gość po co w necie
też mam wrażenie, że to prowokacja :P

Gość tak sobie myśle i dumam
Ja bym sie rozpowszechnienie w necie nie bała. Jesli rzeczywiście tak jedzie po tej kochance, wyzywa ja od grubasek i innych... mówi jak bardzo kocha byłą i największą porazką bylo porzucenie jej dla nowej cięzernej grubej to kochanka chyba nie chciałaby, by wszytscy wiedzieli jak pomiata nią własny mąż... no i żeby wszyscy w mieście dowiedzieli się, że puszczała sie z zonatym i rozbiła rodzinę.... Poza tym pewnie dla tego kolosia (męza) też będzie zalezało na powstrzymaniu rozpowszechnienia filmiku.

Gość no i nie zapominajmy
o karze za rozpowszechnianie takich treści bez zgody zainteresowanych osób

Gość krarara
Chinka Czikuczikulinka no rozwaliłas mnie "jakby wszytsko miał w domu nie szukałby kochanki"kolezanko w jakim ty swiecie zyjesz?swiat nie jest taki idelany jak Ci sie wydaje a faceci sa rozni ja znam taki przypadek,gosciu wychwala swoja zone pod niebiosa mowi ze nie moze jej niczego zarzucic i nigdy złego słowa na nią nie powie,ale co?zdradza ją od czasu do czasu

Gość a nie boisz się
"Jesli rzeczywiście tak jedzie po tej kochance, wyzywa ja od grubasek i innych... mówi jak bardzo kocha byłą i największą porazką bylo porzucenie jej dla nowej cięzernej grubej to kochanka chyba nie chciałaby, by wszytscy wiedzieli jak pomiata nią własny mąż" naiwna istoto przeciez mozna nagranie pociąć i opublikować tylko fragmenty :) , poza tym można to rozesłac całkiem anonimowo i nikt niogy nie udowodni że to ona bo nagrań mogło byc więcej...eh to mi wyglada na fantazje jakiejś biednej zdradzonej i nic wiecej

Gość no i nie zapominajmy
oczywiscie ze mozna namierzyc kto to rozpowszechnił, ale nie w tym problem , kierujecie się na boczne tory. :D

Gość przeżył reinkarnację
cała trójka godna siebie :o i exżona i exmąż i kochanka tylko tego dziecka szkoda

a ja bym wykonała eksperyment myślowy : odróćmy płcie i wyobraźmy sobie, że topik zakłada mężczyzna i pisze, w jaki sposób zemścił sie na żonie, która go rzuciła dla kochanka. Ciekawe, jakie wtedy byłyby reakcje...

Gość a nie boisz się
"oczywiscie ze mozna namierzyc kto to rozpowszechnił," taa szczególnie jak zrobi 20 kopii na cd i podłozy pod drzwiami sasiadów tej pani.....tam juz bedzie czekał Ziobro z CBA a kamery wszystko zarejestrują btw - jakby chciała dokopać kochance to lepiej byłoby wynając jakas młoda prostytutke żeby poderwała faceta i wszystko nagrać

Vivirra No biliby mu brawo! Bo to przecież zła kobieta była i zasłuzyła! A jej faceta (kochanka) to nic tylko mordę obić i na publiczne posmiewisko wystawić jako naiwaniaka, frajera i rogacza. A jak sie czepiliscie tej płyty to nie pomysleliscie, że autorka też mogła pociąć i zmontowac filmik, by nie było widać jej twarzy. Główna zainteresowana i tak wiedziała kto i co... a reszta musiałaby uwierzyć na słowo... Byłoby jej słowo przeciw słowu kochanki...

No ale z młoda prostytutką nie zabolałoby tak bardzo... No pewnie nie wygadałby sie i nie wyżalił przed nią jak to zrobił przed ex-zoną!

Gość nieprawdaa
z prostytutki i seksu z nią łatwo by sie wykrecil z byłej zony trudniej ;)

Vivirra A juz kochanki to wyłyby z zachwytu. Bo przecież te żony to całe, najgorsze zło tego świata!

;)

Gość wredne kobitki
ponad wszystko :)

Gość wredne kobitki
jakie dziecko? nie czytałam wszystkiego jak jest "po drodze" jakieś dziecko - to ono najbardziej dostanie w d... i za co?

Jest nawet dwójka dzieci. :P Autorki dziecko o którym kochanka wiedziała bzykajac się z tatusiem. I cięzarna kochanka. No i jada po autorce, że jak można zrobic takie świństwo cięzarnej kobiecie... A ta kobieta nie myślała o dziecku autorki jak zabierała mu/jej tatusia... Uważam, że oliwa sprawiedliwa. :P

Gość balcerkowa
po co wy sie tak nakrecacie z rozsylaniem tego filmu....skoro kobieta byla tak malo inteligentan, ze wladowala sie do lozka zonatemu i dzieciatemu facetowi i.....jeszcze prowokowala autorke swoim zachowaniem...to nigdy nie wpadnie na popmysl, zeby rozsylac czy opublikowac film....moze jej sie teraz poprostu boj i dobrze jej tak....a moze autorka tak nagrala film, ze jej tam nie widac...ale zainteresowane osoby, mam na mysli kochanke, moga odkryc kto na tym filmie jest...wyluzujcie;)

Gość Świat kobiet
Ani jedna, ani druga pani w swych działaniach nie uwzględniła tego, co ponoć jest dla kobiet jedna z najwyższych wartości. Nie uwzględnia tego też większość czytajacych ten topik. Przeraża mnie, że dla was zemsta jest większa wartością, niż dobro dziecka. Przecież to dziecko, które się urodzi też pewnie nie będzie miało ojca. Ale przecież zemsta usprawiedliwia każde, nawet najbardziej parszywe działanie, cel zaś uświęca środki. Aż trudno sobie wyobrazić, że takie dno moralne jest na tym świecie i zyskuje aprobatę innych kobiet :O

i co ta zemsta jej dała? co dała jej dziecku?

zniżając się do poziomu kochanki pokazałaś na jkim sama jestes poziomie a mąż - to już wiadomo, cienias bez kręgosłupa

przecież wsze dzie każd amama każdy tato, chce tak samo żeby dziś na całym świecie mogły żyć szczęśliwe dzieci..... mam nadzieję, że te dzieci w to ne wierzą :(

Gość nieprawdaa
a co komu po takim ojcui..?? no nie bedzie mialo ojca jak co trzecie dziecko prawie i co z tego??? moze za to matke bedzie mialo szczesliwszą niz...ty

O, jaki miły początek dnia. Własnie przeczytałam pierwszy post. Nie jestem mściwa ale tę historię uważam za perełeczkę. Mściwa była żonko: 🌻

"a co komu po takim ojcui..?? no nie bedzie mialo ojca jak co trzecie dziecko prawie i co z tego???" bardzo słuszna uwaga

No taakk... No to kochanki dziecko powinno byc uprzywilejowane i mieć tatusia... A autorki dziecko juz niekoniecznie. I to własnie według was byłoby własciwe. Miejcie trochę obiektywizmu i przyznajcie, że kochanka TEŻ ODEBRAŁA DZIECKU OJCA... i nie jest w tej sytacji ofiarą. Jeśli wierzyć Biblii i jej naukom "oko za oko" to ma to na co zasłużyła.

I to kochanka ODEBRAŁA swojemu dziecku ojca. Zabrała się za cudzego faceta i miała pecha bo myślała, że jest mądrzejsza i lsprytniejsza od wszytkich a tu zonk. Gdyby wybrała wolnego męzczyzne to dziecko miałoby szczęśliwą rodzinę. Sama sobie i swojemu dziecku zgotowała taki los.

jeśli opisana sytuacja jest prawdziwa,to czapki z głów dla autorki topiku.. jak patrzę na życie,to kochanki i byli mężowie zawsze jakoś się ślizgają i spadają na 4 łapy..żony niekoniecznie.. zemsta jest rozkoszą bogów a nikt nie obiecywał,że będzie pięknie :D:D

Jeśli wszyscy działaliby wg. zasady \"oko za oko\", to pół świata ślepa by chodziła. Dla niektórych zemsta ma słodki smak, wg. mnie było małe :O