Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mściwa byla żonka

Starłam kochanicę na proch!

Polecane posty

Gość fyifi
wiesz ja rowumiem ok jezeli facet jest chujem szumowina i zdradza na prawo i lewo, ale ja tez jestem kochanka, nie dlatego ze chce, dlatego ze musze :( mieszkamy razem, mamy razem dzieci ale jakby nie patrzyl jestem kochanka bo rozwodu nie ma, poznalismy sie 5 lat temu, sad nie przyznal mu rozwodu (durne francuskie prawo), odwolywal sie od decuzji nic, wkoncu dalismy za wygrana kiedy jego ex zaczela sie ciac z obawy ze zostanie bez srodkow do zycia , dodam ze co kilka mliesiecy laduje w psychiatryku juz od kilku lat, jesczeo go nawet wtedy nie znalam kiedy to sie zaczlo , po 10 latach mauzenstwa i opieki i jezdzenie a po psychiatrach postanowil zaczac nowe zycie , oczywiscie chemy jej pomagac nie ma z tym problemu ale ona nie pracuje nic nie robi lezy i gapi sie w sciane czasem sie tnie, leczenie nic nie daje non stop to samo (w jej rodzinie podobne przypadki siostra na prozaku , brat na uspokajajacych , matka na antydepresantach ojceiaec alkoholik)takze dalismy za wygrana, nigdy pewnie nie bede zona zostane na zawsze wredna kochanka odbijajaca meza innej, tak widza to ludzie, ale czy rozbilam cos co wgole nie istnialo? cos co zakonczyo sie na dlugo przed moim pojawieniem sie?nie mysle

Gość była żona na szczęście
Gratuluję Autorce wielokrotnie! Też myślałam o zemście ale dziś sądzę, że należy ona do bogów. Mój były mąż prowadził podwójne życie, zostawił mnie gdy nie chciałam usunąc ciąży, a do porodu martwego dziecka przyjechał z domu kochanki. Dziś radośnie spędzają wakacje z moim starszym synem. Jaka zemsta była by adekwatna do tego co zrobił ten palant mi i moim dzieciom? Nie wiem ale ktoś tam do góry na pewno ma jakiś pomysł. A ja żyję nadzieją, że zwykłej prostej ludzkiej sprawiedliwości kiedyś stanie się za dośc.Autorka wzięła sprawiedliwośc w swoje ręce i chwała jej za to bo pospolite qrestwo się panoszy bez żadnego wstydu, rujnując ludziom życie lub wręcz je odbierając.

Gość Ty się ciesz dziewczyno
że dupek uwolnił Ciebie od swojego "towarzystwa" Bądź szczęsliwa bez niego- to najlepsza zemsta

Gość mściwa ale nie do tego stopnia
Tak czytam i nasuwa mi się myśl,ze autorka całej prawdy nie napisała.Wydaje mi się,ze kochanka ,ktora została zona jej ex meza nie postepowała tak jak autorka pisze,nie prowokowała ja itd.Autorka chciała isę po prostu zemscic i to w sposob b.chamski.Wspołczuje autorce.Ja takze jestem msciwa,ale w taki sposob bym nigdy nie postapiła.Nie mogłabym przede wszyskim pojsc do łóżka ze swoim byłym wtedy gdy jego teraźniejsza zona była w ciazy. W ogole kazdy psioczy na kochanke ale kochanki maja takz eswoje uczucia a co do zdrad to zdrada nigdy nie jest wina tylko jednej str.

Gość tak to jest
jak sie gra na emocjach.Troche rozumiem tę żonę.jesli faktycznie ta kochanka robiła takie prowokacje to powinna przewidziec ze wsciekła kobieta jest gorsza od byka. Nie znaczy to że popieram taki sposób załatwainia spraw, ale gdzie zaczynaja sie emocje tam konczy sie rozum.Mam tylko nadzieje,ze ex zona nie popadnie w spirale zemsty, bo to cholerstwo lubi sie nakrecac samo w sobie.

Gość jeśli naprawdę
ta druga żona (a nie kochanka, kochanką jest obecnie była żona - normalnie serial brazylijski:-D) ma taki charakterek jak ją tu opisano i rzeczywiście pokazywała pazurki i robila jakieś prowokacje, to dopiero teraz była żona może się spodziewać akcji z jej strony. No, ale kto mieczem wojuje, od miecza ginie., Jak się kobitka wdała w jakąś zabawę p.t. "zemsta" to pewnie liczy się z tym, że tamta jej odpłaci. Ogólnie - jedna wielka żenada. Cała trójka -żałosna. Facet to niezły mydłek, na dodatek musi mieć fatalny gust, jeśli takie babska bez klasy już dwa razy wybrał.

Gość tak to jest
bleeeeeeeeeee, przeciez odgrzewany facet to juz nie facet, i jeszcze w roli kochanka??!!!Gdzie te kobiety rozum mają???

Gość uppppppppppppppppppppppppppp

Gość ufolog
haha ale topik up

Gość malusia_m
moim zdaniem zachowałaś się po prostacku ja bym nie zwróciła na nią uwagi- po prostu

Gość kochanką jestem
ciekawe czym teraz obecna żona ci sie odwdzięczy

Gość krazy juz gdzies
Krąży już gdzieś rzeczony filmik po necie ?

Gość brawo brawo i jeszcze raz
brawo nie kazda ma okazje tak sie odegrac na szmacie ktora rozbila zwiazek i jeszcze do tego zmacila cale zycie gratuluje i zazdroszcze wytrwalosci tez bym tak chciala... a mam sie za co mscic - moze tez mi cos z tego wyjdzie

Gość siwa stefa
zajebiście to rozegrałaś autorko pomysł godzien nagody ;) mało któraby na to wpadła;)

Gość buraczany książę
filmik to hardcor ale moznaby nawet nagrać rozmową i odgłosy zrobić format mp3 i wysłać pocztą kochanicy miałaby wtedy banie kto jej to zrobił

Gość zenujaca historia
za duzo telenowel sie autorko naogladalas:o jak jeszcze mozna popierac takie akcje, ze tez tylu glupich ludzi na swiecie ...

Gość wiedziały gały co brały
nie musiała suka kochanica o niej głupot opowiadać prawda? nie musiał mąż dupek żony prosić o wybaczenie a kochanicy mówić ,że ona nie chce dać rozwodu ;) spoko .......swoją droga ciekawe jak sie autorka dowiedziała o tym wszystkim

Gość notabene mea culpa
Autorko tematu, kimze Ty jestes na tle tej kochanki teraz? Biedna, skrzywdzona? Wlasnie przespalas sie z zonatym facetem i to spodziewajacym sie dziecka - gratulacje! :D Oficjalnie zostalas szmata, kurwa, kochanka i co tam jeszcze chcesz :D Jego skrzywdzilas? Ja? NIE - TY SKRZYWDZILAS JESZCZE NIENARODZONE DZIECKO CO JEST GODNE POZALOWANIA I ODRAZAJACE. Znizylas sie do tak niskiego poziomu i jeszcze chwalisz sie tym na forum. Bardzo madre, a Twoje dzialanie bylo godne podziwu naprawde :D P.S - Niestety zlo wraca zawsze do czlowieka tak jak i dobro.

Gość ten twoj
tej twoj ex to straszna ciota tyle powiem , a tobie gratuluje

Gość barbi80
Uważam, że w miłości wszystkie chwyty są dozwolone. Ale bardziej skupiłabym się na nim bo z panienkami może Ci pomysłów zabraknąć. Ja jestem i tą pierwszą i drugą:) Wiem, że mój obecny mąż byłej już by jej nie dotknął. Zbrzydło jej się choć nigdy urodą nie grzeszyła... Sposób na byłego jeżeli się go kocha: pokazywać się publicznie z przystojniaką (zazdrość zawsze działa). Jeżeli się go nie kocha: Zniszczyć karierę, stabilizację finansową, skłócić go z rodziną, jak nie płaci alimentów wnioskować od jego rodziców, ułożyć sobie życie z kimś innym i być szczęśliwą. Powodzenia!!!

Gość ortodoksyjna jestem
tak mam w genach, i uważam że zycie kochanki męża...należy do mnie weszła w moje życie, nieproszona, więc jest moja, mogę ją zgasić jak szmaciana lalkę, jeszcze nie wiem kiedy, czekam logistycznie , ale należy do mnie, jestem coraz bliżej, nie ma takiej siły która mogłaby mnie oddalić, jej życie jest moje, rozważę jeszcze ile mam prawa do życia jej córki, czuję że mam

Gość megidjanka
czytam te wszystkie peany na cześć autorki topiku i jestem przerażona. A dlaczego? Inteligentny zrozumie a głupi niech się głowi.

Gość notabene mea culpa
"rozważę jeszcze ile mam prawa do życia jej córki, czuję że mam" Prawo to masz do leczenia, a raczej obowiazek. Bidulka...

Gość a ja się zastanawiam
dlaczego w realnym zyciu nie spotykam tylu dobrych ludzi,wybaczajacych,tolerancyjnych,dbajacych o uczucia nawet kochanek,choć to szmaty i godne tylko kopa w dupę.Tak brzydzacych się zemstą.Potępiających kobietę,która odreagowała zafundowana jej jazdę bez trzymanki.Zaglądam,a oni wszyscy na kafe siedzą ;)

Gość notabene mea culpa
Widocznie sa jeszcze na swiecie jednak ludzie, ktorzy cenia sobie godnosc i wazniejsze jest dla nich dobro dziecka, ktore nie jest niczemu winne, niz jakies zalosne zemsty. Zemsta? Owszem - ale nie taka, nie tak ponizajaca i powierdzajaca, jakim zerem jest osoba mszczaca sie w ten sposob. Niczym nie rozni sie od tej jak ja nazwales ktos wyzej dziwki.

przeczytałam wybiórczo, o ideach chrześcijaństwa też ;) i wypowiedź światłej istoty, że posiadacz filmiku z seksem innych osób może z nim zrobić co chce ;) Autorce gratuluję tupetu :) z taką Babką chciałabym pracować

Gość Beatka sdsds
BRAWO !