Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozowy beret....

z takim podejsciem znajdzie sie chlopaka chlopaka??

Polecane posty

Gość rozowy beret....

czyw dzisiejszych czasach dziewczyna ( dziewica) ma szanse znalezc normalnego faceta, nie zaczynajac od razu w lozku?? Chyba najpierw powinno sie poznac nawzajem a nie zaraz do lozka wskakiwac? Bo odnosze wrazenie ze dzisiaj wszystkie zwiazki ''zawiazuja'' sie w ten sposob...dziewczyna+chlopak+seks=''zwiazek'' bez seksu ten zwiazek by nie powstal...czy faceci zawsze zaczynaja w ten sposob? nie sa w stanie zaczekac? nie chca najpierw poznac kobiety, tylko od razu seks?

Gość to jest właśnie tok myślenia
80-90% dziewczyn z roczników 90 i młodszych "zwiazki ''zawiazuja'' sie w ten sposob...dziewczyna+chlopak+seks=''zwiazek'' bez seksu ten zwiazek by nie powstal" żenuła

Gość rozowy beret....
no wlasnie ja mam 20 lat i zawsze spotykam facetow ktorzy mysla tylko o seksie a potem jak by bylo fajnie to moze cos by z tego wyszlo...nie obchodzi ich jaka jestem osoba...chyba mam pech ado facetow...albo za duze wymagania jednoczesnie i w ten sposob nigdy nikogo nie znajde... przesadzam pewnie ale mam dzisiaj dola wiec wybaczcie

Gość rozowy beret....
ja tak nie mysle, po prostu mowie co zaobserwowalam...

niestety swiat kreci sie wokól dupy :P tak jest i bedzie że wszystko zaczyna sie od seksu

Gość rozowy beret....
to co pozostaje mi jedynie puscic sie po pijaku na dyskotece bo na trzezwo z obcym chlopakiem lub dopiero co poznanym na bank nie przespie sie 1 raz... co za zycie... albo zostane zakonnica :P

Nie jest to regułą, taki jest tok myślenia napalonych nastolatków albo męzczyzn, którzy myśla, zę są dorośli a tak naprawdę to nadal napaleni nasolatkowie. Tacy faceci myślą , że każda laska jest ich. A niedoczekanie! Dziewczyny, nie dajcie się zwariować! 70 % mężczyzn na swiecie jest normalnych, takich, którzy cenia jakieś wartości w życiu i dla nich pierwsze miejsce w związku zajmuje przywiązanie, szcunek i takie tam:) Mój pierwszy mężczyzna(\"łóżkowy\") mimo, iż miał 16 lat i buzowały w nim hormony( ja starsza o 2 lata) czekał na mnie 1,5 roku. Więc nie jest tak, że kazdy facet opiera swoje priorytety tylko na seksie. Wystarczy się rozejrzeć wokół:)

Gość rozowy beret....
mary alice- dzieki za pocieszenie...tylko czemu ja jeszcze nie spotkalam takiego faceta...? to pytanie retoryczne, nie oczekuje odpowiedzi zwlaszcza ze nikt jej raczej nie zna

bo za malo ludzi (facetow) spotykasz albo krecisz sie tylko w jednym rodzaju towarzystwa :P

No nie wiem, powiem Ci tylko, że chce mieć chłopaka i będzie on musiał trochę poczekać. Nie wiem ile. Może pół roku. Jestem dziewicą. Mam 15 lat i bardzo czasem chcę seksu. Nie jestem dziwką, nie zachowuję się tak, ale myslę, że jak zaliczę już ten swój pierwszy raz, to będę chciała robić to dosyć często.

dokladnie nie przesadzajcize kazdy tylko oseksie mysli ile jest takich zwiazkow gdzie na seks czekali latami a potem sie rozchodzilii... a czesto zwiazki ktorych konsumpcja byla po kilku msiesiacach okazywaly sie trwalsze i szczesliwsze

Nie szukaj na siłe....samo przyjdzie. Tacy faceci, których się poznaje na imprezach itp przeważnie nie są warci zaufania.... licza na podryw...oczywiście nie chcę tu głosić poglądów godnych zakonnicy i obrażać wszystkich facetów! od kazdej reguły sa wyjatki a super chłopaka można spotkac dosłownie wszędzie.

Gość rozowy beret....
dzieki...mam nadzieje ze niedlugo trafie na fajnego pozadnego faceta...na sile nie szukam...ale chyba za czesto o tym mysle...