Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jurekburek

sex z dziewica?

Polecane posty

Gość jurekburek

czy jesli dziewczyna jest dziewica ale mi o tym nie powiedziala i gdy sie z nia bede kochal to moge to jakos sam stwierdzic ?po zachowaniu np..po samym stosunku...?? (oprocz tego ze bedzie krwawic) ps. moze jakies rady?

Gość nie zawsze dziewczyna krawi po
pierwszym stosunku

Gość dokladnie .
Nie zawsze jest krew.

Gość jurekburek
a czesciej krwawia czy raczej to rzadkosc?

Gość Kwki
A skąd Ty weźmiesz teraz dziewicę - jak mawia mój znajomy teraz dwunastolatki brały więcej do buzi niż mają włosów na głowie

widzę, że sam nie masz doświadczenia, bo inaczej napewno po zachowaniu byś wiedział ;) To takie miłe, jak prawiczek z prawiczką ..... M)

Gość jurekburek
nigdy nie bylem z dziewica dlatego prosze o rady.............:)

kurde ale problem , jaka to różnica i tak ruchanie to ruchanie, jedynie co to ona poczuje róznice nie ty:D przeciez jak dziewczyna nie jest dziewicą bo np kilka razy juz ma za sobą to chyba nie jest różnica dla ciebie bo pzrecież nie jest rozepchana jak wiadro!!

Gość jurekburek
czyli facet nie czuje roznicy w takim seksie....np ze natrafia na "bariere"?

Gość angel-a
kwaki Ja mam 20 lat i jestem dziewicą. W pełnym słowa znaczeniu. Nie uprawiałam żadnych czynnosci selsulanych poza kilkoma skradzionymi, niewinnymi całusami. Nie widzialam nigdy nazywo penisa a tym bardziej go nie dotykałam. Mnie też nikt nie dotykał, nawet piersi. Wbrew temu co pomyślisz nie jestem kaszalotem. Po prostu jestem chorobliwie nieśmiała i boję się męzczyzn. Jak sie jakiś do mnie odezwie to zaczynam sie jąkac ze zdenerwowania.

Gość onnnn
angela-a a skad jestes?:)

u mnie jest zawsze tak samo bo jestem ciasna:) ale jaka bariera kurde! co wy myślicie że to ze stali?? niektore moze i mają jakąś grubą blone ale niktóre cieniutka

Gość takijaki01
to było straszne, to był jej i mój pierwszy raz. a teraz jest super

Gość anna maria jopek
bylo az tak zle? dlaczego?

Gość takijaki01
bo nie chciala polknac :(

Gość kłopotiwe pytanie
a jeśli dziewczyna dała sobie dotykać piersi przez ubranie, to wciąż jest dziewicą? ale taką "pełną", tzn. czy nazwalibyście ją czystą i niewinną?

Gość kłopotiwe pytanie
?

Gość tiatiatia
pamiętam, z dziesięć lat temu, kiedy byłam jeszcze kiedy byłam jeszcze straszną małolatą czytałyśmy po kryjomu z koleżanką( bo mama jej zabraniała) wstawkę o seksie w magazynie BRAVO;P pamiętam wstęp do jednego z listów do redakcji: Drogie Bravo, mam siedemnaście lat i jestem dziewicą. Uprawiałam kilka razy seks analny...etc to tyle tytułem czystości dziewic

Gość Mam pytanko.
Jesli jestem prawiczkiem i mam 1 raz stosunek to jakie zmiany nastepuja z moim penisem po tym stosunku (bo slyszalem ze penis traci takie cos na czym jest przyczepona skorka do glowki) i czy to bedzie bolesne ...prosze o odpowiedz.

Czasami można czasami nie. :) U mnie nie stwierdzono by bo zero krwi zero bólu itd :) a inne ponoć boli i jest dużo krwi.

Gość herbi
buahahahahahhaha kto ci takich glupot naopowiadal z tym penisem... nie no oadne zaraz....:D czlowieku ile ty masz lat??

Fakt faktem, moja znajoma z pracy opowiadała, że podczas pierwszego razu z jej mężem, który był zarazem pierwszym seksem dla obojga z nich, to jej mężowi leciała krew. Obrzezała go, czy stulejka, hm, tego nie zdradziła :-o

Gość . P
Ja mam 18 lat i jestem dziewica. :P pozdro

Gość hlhkglkllhjfhl
Ja mam 18 lat i podobnie jak Angela. Z tymże u mnie dochodzi jeszze taka kwestia, że wyglądam na mniej lat niż mam, co ma dla mnie ogromne znaczenie i stąd też "strach" przed mężczyznami.

Gość facet 84
a co do tego penisa i pierwszego razu: nie wiem, czy każdemu facetowi, ale mi oberwała się część napletka, od strony grzbietu, trochę krwi i to wszystko, bez boleśnie.

Gość nie-powiem-wam
jak ja robiłam to po raz pierwszy, była faktycznie bariera i moj facet to czuł, może nie ze stali ale musial użyć siły, żeby wejsc i to za którymś razem się udało dopiero, więc jakbym nawet próbowała udać, że nie jestem dziewicą - od razu by się zorientował.