Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko powazne odp

ROPNE GRUDKI, a za tydzine studniowka... pomocy!!

Polecane posty

Gość tylko powazne odp

tak mnie wywalilo, ze az mozna w depreche popasc:/ mam je na policzkach w okolicy brody..... porazka, jak sie ich pozbyc???? mas cynowa je wysuszy???

kupuj benzacne 10%. a jesli wycisniesz to koniecznie smaruj tribiotic'iem z tormentiolem. Szybko sie wygoi . brevoxyl tez jest dobry,ale slyszalam ze w koncu czlowiek sie uodparnia na niego. no ale, skoro to za tydzien, to pewnie pomoze

Gość tylko powazne odp
benzacne mialam kiedys i w ogole mi nie pomagał:( mam trudną cere, pelno przebarwien... leczylam sie isotrex'em, pomagało, ale wyjechalam i nie chodzilam do dermatologa:/ dlatego musze przez ten tydzien poradzic sobie na walsna reke, a po studniowce na pewno wybiore sie do dermatologa.. ten tribiotic jest drogi??

benzacne ci polecilam powiedzmyw ramach wysuszania:classic_cool: brevoxyl tez wysusza,kiedys bardzo mi pomogl. tribiotic kupuje sie w saszetkach. jedna saszetka kosztuje od 80gr-1zl. To tak by odkazic jak cos rozdrapiesz,alw koniecznie z tormentiolem(ok 9,5zl) bo wtedy szybko sie zagoi i pod wysuszona skora,bedziesz miala juz te wlasciwa. Dalej jesli bedzie deliklatne przebarwienie wystarczy uzyc korektora

Gość tylko powazne odp
na pewno sobie kupie ten tribiotic z termentiolem! i chyba skusze sie na ten brevoxyl, choc jak teraz prejrzalam na torebce kafe , jest i zachwalany i negowany, mam nadzieje ze na mnie zadziala:) dzieki za wypowiedzi, nadal masz problemy z buzią:( ..... mialas pzebarwienia???

Gość cbadefg
Zrób sobie tonik ze świeżo wyciśniętej cytryny i przeymywaj twarz na noc i zostaw do wyschnięcia - przez cały tydzień. Dobrze zrobiłaby ci też dieta oczyszczająca warzywno-owocowa (bez białka i tłuszczu - 3 dni) - dużo pij: woda źródlana niegazowana, herbatka owocowa, miętowa, rumiankowa i z pokrzywy .

nie,nie mam problemow. kiedys mialam,juz nie,ale wiadomo czasem cos sie zdarzy. zreszta ja najmniejsza krostke od razu wysuszam,jakas mania:D

Gość tylko powazne odp
a ta wycisnieta cytryna, czy aby mi ine zaszkodzi?? przeciez to pewnie ebdzie mnie pieklo:/

Gość najlepiej
wycisnij je a potem na noc smaruj benzacne a rano kremem nawilzajacym. :)