Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ipsidiksi

przepraszam, mam duzy problem, jeśli ktos może mi pomóc, to proszę o radę

Polecane posty

Gość ipsidiksi

sorry, że zawracam wam głowę, ale wczoraj mój chłopak sobie wypił zaczął się do mnie dobierac i chciał, żebym zrobiła mu ustami, ja się trochę wyrywałam, więc w koncu się zdenerwował i przyłozył mi pieścią no i ukruszył mi górną lewą dwójke. wiem że miał rację, przeprosiłam go potem, ale jest problem, bo za 3 dni idę na rozmowę o pracę no i trochę głupio bedzie błyskac połową zęba :( ps. proszę nie kasować mojego tematu :(

Gość idz do dentysty nie na forum

To ty go przeprosiłaś?? A niby za co..za to że cię uderzył?? kobieto nie daj się traktować jak jakaś sory za wyrażenie ścierka do podłogi albo maszyna do robienia lodów:o piszesz że to jest twój chłopak i to w jaki sposób cie traktuje a pomyśl sobie jak by w takim razie traktował cię po ślubie?? lepiej zastanów się nad tym czy to jest odpowiedni facet dla ciebie a nie tym że masz ukruszony ząb ...bo co się stało już się nie odstanie... pozdrawiam

Gość ipsidiksi
tak mi ciężko, tak mi zależy na tej pracy...

Gość ipsidiksi
kocham Go, On jest naprawdę dobry, dba o mnie. wiem że nie powinnam Mu odmówić, to był mój błąd

Gość a ja nie sądzę że to prowokacj
bo mam koleżankę która ma podobnie, też zakochała się w takim gościu, on ją czasami tłucze a ona świata za nim nie widzi. ile jej gadalam że to bez sensu ale to nic nie daje. wystarczy jego 1 sms a ona się zrywa i leci do niego. szkoda mi jej, ale niektórym osobom nie można pomóc

Gość atka1972
fajnego masz chlopaka olej go czy ty jestes glupia czy co ?nic ztego nie rozumie czy ty nie masz rozumu

też znałam taką aparatkę - tłukł ją jak karpia na wigilię a ta nic. chłop bije i kopie ale najlepiej przy chłopie

Gość ipsidiksi
ciężko mi, myślę tylko o tej pracy i co zrobie na rozmowie, może będę zasłaniać usta ręką, bo co zostaje

Gość bo mezczyzna musi
czasem przylozyc kobiecie wtedy sie lepiej slucha zebem sie nie przejmuj on cie napewno kocha taka jaka jestes:* napewno to robi z milosci dla twojego dobra

Gość ipsidiksi
to nie takie proste, on na codzień jest naprawdę kochany, dba o mnie, czasami tylko zdrarza mu się coś głupiego. ja Go bardzo kocham, jest moim pierwszym męzczyzna. zawsze staram sie żeby było Mu dobrze ale nie zawsze mi się udaje, ale to pewnie dlatego że ja często jestem do niczego

Gość trzymam kciuki.

Gość jolkaza
ale to jest pojechane, naiwne, głupie.Faktycznie dzieciom się nudzi.

Gość jak ci przyłożył
to facet jest do skasowania i nie ma zmiłuj się chcesz siedzieć z podbitym okiem i dwójką (wpisać dowolną liczbę) dzieci? a poza tym skoro nie chcaiłaś - to to był gwałt!

Gość nkj
idź do dentysty dziś albo jutro może ci jakoś uzupełnią tego zęba albo wyrwą i wstawią nowego najlepiej prywatnie żeby niespaskudzili , na państwowego pewnie i tak nie zdążysz sie umówić w ciągu trzech dni. Radzę ci też iść do psychologa aby nauczył cię jak prawidłowo traktowac siebie i innych, masz błędne myślenie, co kolwiek by sie ie stało nic nie usprawiedliwia bicia, to on powinien cie przeprosić! Cokolwiek by sie nie działo on nie ma prawa cie uderzyć Z resztą jaki sens ma bycie z kimś kto nie traktuje cie jak równią sobie, on cie nie szanuje. . Nie zasługujesz na to! Znajdź sobie kogoś normalnego kto będzie cię traktował na równi z samym soba.

Gość zeniucha
za samo zjebano psyche bym cie tlukla

Gość lilouuuu
wezcie, dajcie spokoj z tym tematem, to glupia prowokacja, przeciez od razu to widac!

Gość no to nie piszcie
close topic

ja najpierw bym poszła na policje a potem do dentysty...no a potem pozew o pobicie ....zresztą co to za baba co sie bic daje :O