Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jaaaaaa

podszywy

Polecane posty

Gość a jaaaaaa

Ludzie uwielbiam te podszywy na kafe czasem nawet płaczę ze śmiechu :D Nie wyobrażam sobie kafe bez podszywów ..... dziś hitem dnia była reklamówka z biedronki na głowie :D hihihihihihihi uwielbiam Was podszywacze cmoooook

Gość a jaaaaaa
widziałam to :D

Gość a jaaaaaa
chciałam także dodać ,że w skupieniu dorównującemu mnichowi rysującemu mandalę przemierzam bezkresne połacie tajgi syberyjskiej aby odnaleźć tereny lęgowe nornicy błotnej i w szale hormonów ostro bez skrupułów wykonać układ taneczny z występu mandaryny w sopocie przed owymi kopulującymi nornicami :classic_cool:

Z wielką koncentracją malującą się na moim świńskim ryju wdrapuję się na szczyt studzienki kanalizacyjnej nr ewid. 3282/P/32 w Starachowicach i uspokajająco gładzę się po kroczu sprzęgłem od Opla Tigry. z dzielną miną wyjmuję z wanny stary kalosz mojej ciotki Aurelii i walę go młotkiem po podeszwie, wyobrażając sobie że ogłuszam karpia Żeby jeszcze bardziej poczuć jak się przegrywa życie, dzwonię na swoją komórkę i przedstawiając się jako prezes zostawiam w skrzynce wiadomość: "Jest Pan zwolniony". Skąd Wy czerpiecie inspirację? :D :D :D

Gość a jaaaaaa
jedyną wadą czytania kafeterii jest to, że zawsze mam mokre od śmiechu majteczki

Gość a jaaaaaa
codziennie po zmroku czuję parcie w kroku...

Gość gdzie to o
torebce z biedronki?

Gość a jaaaaaa
jestem chetna na lodzika