mania22 0 Napisano Styczeń 14, 2008 Dzień dobry mam pytanko.Znalazłam sie w w takiej sytułacji .Jedno dnia zapomnialam wziąść talbletke antykoncepcyjną.Wziełam ją dnia następnego rano i wieczorem drugą o stalej porze.W tym czasie odbyłam stosunek ze swoim chlopakiem,stosunku nie \\\"skonczył\\\" we mnie.Czy istnieje mozliwość ze jestem w ciąży?Proszę o odpowiedz.Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Styczeń 14, 2008 ciąża murowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mania22 0 Napisano Styczeń 14, 2008 ale napewno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciąża jak nic Napisano Styczeń 14, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale kto ja Napisano Styczeń 14, 2008 oczywiście, że nie jest to pewne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryzyko jest niewielkie Napisano Styczeń 14, 2008 jesli wzielas zapomniana pigulke do 12h po czasie w ktorym powinnas ja przyjac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach