Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziennikareczka

Czy faceci wola doświadczone czy cnotliwe?

Polecane posty

Viv, bardziej pisze o tych tutaj paniach co sie wypowiadają:P Fakt, bycie przejrzałym prostuje mnóstwo rzeczy:D:D Na błedach sie ponoć uczysz, ale na litości mysleć trzeba.

komiczne, Ty wcale nie zlewasz tych komunikatów (w każdym razie nie na kafe), Ty je przyjmujesz do wiadomości, a że masz zamiar dalej być sobą (czy też kafeteryjną projekcją siebie) to już inna sprawa ;)

"troche gruboskurnosci facet musi mieć w sobie" bo nie ma chyba nic gorszego, niż to, kiedy się w związku role mieszają lub zacierają do tego stopnia, że w sumie to nie wiadomo, kto jest "facetem, a kto babą" ;) A znam takie przypadki - straszne :) ale to tak chyba z innej beczki ;)

A Wy ciągle o tym samym:o Nie wiem, czy kiedykolwiek kochaliście jakąkolwiek osobę, skoro wam po jakimś czasie \"mija\" i uprawiacie seks za zmyte naczynia i kwiaty:O Po prostu niektórzy maja tak, że nie mają ochoty obnosić się ze swoją intymnością w towarzystwie obcych ludzi. Dla jednych seks to seks, dla innych coś więcej i to jest raczej kryterium jakiegokolwiek doboru, anie to, ile się miało kutasów i gdzie. Ciekawe, ile jeszcze razy te same osoby będą dyskutować na ten sam temat:O Zamiast opowiadać bajki, róbcie tak, żeby być zadowolonym🖐️

noooo... przeciez trzeba faceta złapać coby przed ślubem nie uciekł i nie zostawil i w lata nie wpędził :P to czym go szachowac ;)

może te panie po prostu miały pecha i nie trafiły na takiego , który by je nauczył tego, że seks z odpowiednią (niekoniecznie "ukochaną do grobowej deski") osobą może być przyjemny? W takim przypadku należałoby współczuć i tyle ;)

Zlewam w sensie - nie przyjmuje ich do siebie jako istotnych dla mego samodoskonalenia :P

Kwiatek : na przykład tym, że "jak bedziesz miły, to ci nie rozbiję talerza na głowie" :P:P

To może być TO ale nie tylko bo nalezy dodać do tego rozum, bez niego nie byłoby refleksji i stosunek do prawdy. Jesli cenimy wyżej prawdę niż wygodę, komfort, satysfakcję płynącą z manipulowania i poniżania, to w głowie nam nie postanie trwanie w związku opartym na systemie kar i nagród.

deska Ciekawe, ile jeszcze razy te same osoby będą dyskutować na ten sam temat Zamiast opowiadać bajki, róbcie tak, żeby być zadowolonym a czy ty robisz cokolwiek innego marudzisz wciąż tak samo i o tym samym :D

heh, skojarzyło mi się...bo niektórzy to są w ciągłym kemmerze, a inni nie wiedzą, co to w ogole jest ;)

Gość
Klaudka => rozmowa? A cóż to jest? Jeśli o filmach, zainteresowaniach, niezobowiązujących duperelach itd., to raczej zależy od tego kto co ma w głowie. Wiek raczej nie ma nic do rzeczy. Z jedną nastką spędziłem zajebisty wieczór rozmawiając o sztuce i muzyce, jedna 25tka z dumą mi wyznała, że przeczytała w życiu tylko 4 książki (harlequiny się nie liczą by the way) :o. Mądrość życiowa też raczej nie. Jeśli chodzi o strony negatywne, nastki mogą mieć swoje nastkowe jazdy, a starsze pieprzyć o tym jakie to życie jest, jacy ci faceci są itd. itp. :o Nie wierzę w jakieś kryteria wiekowe. 40 latki są często bardziej niedzojżałe/li od 19tek/tków

Gość czyli generalnie
czy slowo "kobieta" kojarzy wam sie jednoznacznie ? oczywiscie ze z kawa... masakara

Kwiatek...no fakt, szantażowanie "dam albo nie dam d.." jest dużo bardziej subtelne :P:P

"Zlewam w sensie - TĘ UWAGĘ ZAPAMIĘTAM SOBIE I WYGŁOSZE PRZY NAJBLIŻESZJ OKAZJI :D ------------> nie przyjmuje ich do siebie jako istotnych dla mego samodoskonalenia" A okazji mi nie brak!

Apostoł Nienawiści ---> tak, są oczywiście aspekty, w których z 18-latką świetnie się będzie rozumiał nawet 60-latek, ale są i takie w których w 90% nie będzie porozumienia między dorosłym, doświadczonym facetem, a 18-ką, która dopiero wchodzi w życie i je poznaje. Jej osobowiść dopiero sie kształtuje, będzie się zmieniać pod wpływem sytuacji, wydarzeń, które 30-latek ma już za sobą, i do których nie będzie chciał juz wracać z różnych względów. No nie ma bata, natury sie nie oszuka. W tym kontekście to napisałam

vivirra, czyli u ciebie ten sposob o ktorym ja mowie juz nie dziala :P i stosujesz bardziej brutalne metody :P :)

Deska, wybacz, ale ponieważ rzadko się spotykamy tutaj to chyba czegoś nie rozumiem? Co to znaczy "mam prawo marudzić"? Bo domyślam się, że to nie jest marudzenie chwilowe (które każdemu sie zdarza).

" po czym siedzę 24/dobę na forum, dniem i nocą, zamiast go uprawiać" a kto tak niby robi?

Kwiatek, ja po prostu nie mam silnej woli :( I jeżeli facet mnie interesuje fizycznie, to nie potrafię sie zdobywać na takie gierki ;)

Klaudka istnieją rozmaite wyjątki i liczne typy osobowości zauważalny jest także taki: młoda intelligentna dziewczyna, mająca zainteresowania i ambicje, często dumna, która oczekuje od mężczyzny aby był jej autorytetem, mentorem. Pomijam tu psychologiczne przyczyny takiej postawy i pomijam takie przypadki kobiet, które po prostu chcą się uwiesić na mężczyźnie. Zatem stwierdzam, są takie kobiety i przy wszelkich róznicach wynkiłych z bagażu doświadczeń, różnice intelektualne nie muszą wcale występować. Ona zdolna i ciekawa, on już oczytany i stale rozwijający się.

Normalnie chodzi mi o to, że każdy sobie może pomarudzić. Ale sa kwestie, które są zależne tylko od nas. Gdyby moim problemem było to, żeby znaleźć kogoś do seksu, to bym nie miała problemów w ogóle... Po prostu takie pytania i późniejsze odpowiedzi na nie są trochę śmieszne.

deska :D droga drewniana desko siedzę tu w godzinach pracy tak jak wielu poza tym można całkiem śmiało wejść na forum popisać 25 minut i natrzaskać 10 postów potem uprawiać seks przez godzinę i znów popisać osoby, które nie mają pewnych doświadczeń, z uporem wykładają innym co i jak i kiedy jest możliwe :p