Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lumena21

dlaczego faceci..

Polecane posty

Gość lumena21

.. na poczatku znajomosci robia wszystko dla swych ukochanych, np. wszystko zeby tylko sie z nimi zobaczyc... a potem to mija i maja je w dupie.. DLACZEGO TAK JEST? moze mi to ktos wytlumaczyc:(/??????????

widocznie na zlych trafiasz - moj facet jeszcze bardziej sie stara niz na poczatku znajomosci

Gość fukzie
i maja je w dupie z tego co wiem do dupy nie da sie zmiescić człowieka.

Gość jestem w związku
4 lata i się dalej staramy,wiadomo nigdy nie będzie tak jak na początku,bo już się bardziej znamy,na więcej sobie pozwalamy

Gość gfgfg
dlatego musisz nadstawiac dupy i prowokowac , a jak wydaje mu sie ze juz moze wsadzic , to ty sie delikatnie odsuwasz

Gość ja też jestem w związku
już 3 lata i dalej jest tak samo jak na początku, a kazdym dniem kochamy się coraz bardziej

Gość ottomaroko
bo spotykasz się z facetami którzy chca Cię przeruchac a nie pokochać... sorry ale co zasiejesz to zbierasz- jak poznajesz faceta i rozkładasz przed nim nogi to się nie dziw że jak Cię zaliczy to odchodzi bo porządny towar się nie puszcza! Jak facet ma głowe na karku to szuka w bibliotece, a w pubach ogląda się za dziewczyną w spodniach i lekkim drinem w ręku a nie za ulicznicą ledo stojąca na nogach... popatrz kim jesteś a zobaczysz dlaczego tak się dzieje... oglądasz się za gościem w BMW i szpanerskich ciuchach??? to wskocz mu na tynie siedzenie !!! boże czy wy jesteście jakies niedorozwinięte????