Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no coz....

pytanie do meszczyzn od kobiety z rozstepami

Polecane posty

Gość no coz....

Co czujecie gdy Wasza kobieta ma rozstepy??Jestem w zwiazku udanym szczesliwym kochamy sie wiadomo czasem zdazaja sie kłótnie ale ogolnie jest dobrze.Moim probleme sa rozstepy na calym brzuchy czesciowo na udach i troche na posladka powstale w trakcie ciazy, mamy 2letniego synka.Ogolnie nie miewamy z tego powodu zednych problemow w lozku itp.ale wiem ze moj facet lubi zadbane babki itd...Zaraz po ciazy zaczelam sie odchudzac dbac o siebie i wygladam nie zle ale te cialo jest zupelnie inne...rozstepy rozciagnieta skora piersi mniej jedrne i choc jestem mloda to kompleksy mnie zjadaja. Jestem bardzo ciekawa co czujecie jak dotykacie tych rostepow czy sie brzydzicie czy to Wam przeszkadza w zblizeniu z partnerka...

Gość ja mysle o czyms innym
no o Larze Croft... to mi pomaga...

Gość no coz....
przepraszam z gory za BLAD MężCZYZN!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość no coz....
TO NIE SWIADOMIE NIESTETY NIE MOGE JUZ TEGO POPRAWIC PRZEPRASZAM!

Gość no coz....
Nie nie stresuje sie ale glupio wyszlo.ok a wiec...jak to jest u Was z tymi naszymi rozstepami??

normalnie: udajemy ze ich nie widzimy.

Gość
Cóż, jak z ciąży to o.k. Zresztą jeśli rozstępy nie są jakieś rażące, lub skutkiem zaniedbania (tycie z powodu innego niż ciąża najlepiej o człowieku nie świadczy) to o.k. Sporo lasek ma jakieś tam rozstępy. Poza tym, jak by mi przeszkadzały to sądzę, że matce moich dzieci mógłbym fundnąć plastykę :P Poza tym zawsze można się seksić przy zgaszonym świetle :P

a ja tobie zadam pytanie... czy twój mąż jest idealny? ma nieskazitelne ciało?

ale jej mąż pewnie nie ma rozstepów :P

Gość no coz....
no wlasnie moj facet mowi zebym sie nie przejmowala bo urodzila mu dziecko wymarzonego synka itd..wiadomo wolal by zeby ich nie bylo ale sa.A co do plastyki brzucha hm...odrazu polecialam do chirurga plastyka po porade to oczywiscie da sie zrobic pod warunkiem ze juz ngdy nie chcem miec dzieci a my chcemy wiec nic z tego na dzien dzisiejszy.Dla mnie sa one ogromnym kompleksem:( Czuje sie przegrana na cale zycie chociazby dlatego ze gdybym rozstala sie obecnie z moim partnerem to jaki facet chcial by miec taka kobiete? z powierzchownie zadbana wygladajaca nie zle a nago....porazka jak dla mnie.

Gość nie przesadzaj
nie przesadzaj. dbaj o siebie i tyle. nikt nie jest idealny, faceci też nie. zycie jest za którkie żeby je tracic na rozpacz nad rozstępami. po prostu nie ma ludzie doskonałych. a miłość nie nalezy sie tylko pieknym. gdy się kocha, akceptuje sie. tylko wtedy ma to sens

Gość no coz....
nie przesadzam .fajnie ze tak myslisz i tak trzeba to sobie tlumaczyc ale troche ciezko

Gość nie przesadzaj
no pewnie, że cięzko, bo masz wpojony przez media model ciała idealnego. z okładek widzisz boskie, nagie ciała, w każdym calu idealne..albo raczej iodealnie wyretuszowane. Potem facet mysli, że taka powinna byc tez jego kobieta, a babki mysla, że dokładnie takie powinny być. gdy nie są zaczynają żyć we frustracji. nie dajmy się zwariować. należy o siebie w każdym calu dbać. intelektualnym i fizycznym. przede wszystkim dla siebie. ale życie nie toczy się na okładce. życie to jego trudy, to często choroby, ciąża..i wiele innych. to jest prawdziwe życie, nie wyobrażone.

Gość ottomaroko
uzyj samoopalacza delikatnie ogólnie jeśli masz porządnego faceta to nie powinno mu to robić różnicy, a myslę że tak jest skoro zdecydowaliście się na dzicko ;) gratuluję bobaska prawda jest taka że faceci tez pragną bliskości zaangażowania ciepła i oparcia- to sa wazne żeczy i dobrze być z kims z kim chce się spędzić resztę życia decydując się na małżeństwo decydujemy się kochać chorego, pomarszczonego partnera z uśmiechem patrząc jak potomek odbiera dyplom ukończenia szkoły wyższej i o to chodzi, nie przejmuj się rozstępami... ćwicz wzmacniaj ciało, pielęgnuj włosy, maluj oczko i ciesz się życiem!!!! to że obejrzy się za inną czasem może być odruch ale zaraz przytuli się do ciebie i pocałuje w nosek bo wie ile ma szczęścia patrząc na kochająca matkę swojego dziecka 3maj się i nie martw ;)

Gość no coz....
nie przesadzaj dzieki za slowa otuchy nie jedna kobieta chciala by miec takiego faceta jak Ty...wiele z nas boryka sie z tym i wiele ma mniej wyrozumialych meszczyzn wiem ze nie ktorzy nie akceptuje takich kobiet.Moja kolezanka tak maaaa a jej facet dla mnie to skonczona swinia na kzdym kroku jej mowi ze zygac mu sie chce jak na nia patrzy!i wrocil po dlugiej nie obecnosci i powiedzial ze sie zs nia nie bedzie kochal bo wyglada okropnie

Gość nie przesadzaj
jak komuś nie odpowiada to bye. niech szuka lalki z okładki, droga wolna:classic_cool:..każdy chciałby mieć fajnego, atrakcyjnego w każdym calu partnera. to naturalne. ale chodzi o to, żeby nie przesadzać z wymogami. mam znajomego, kótry najchętniej mierzyłby swoje potencjalne partnerki. no ludzie, czy o to w tym wszystkim chodzi?żeby latać z centymetrem?z powiększającym szkłem?o, masz nowy rozstęp!!:D...absurd. jak mówię0 DBAJMY O SIEBIE. ale NIE WARIUJMY!

Gość ottomaroko
kazdy ma wpływ na swoje zycie i póki twój facet nie przejmuje się twoim wyglądem nie masz co się martwić ważne żebyś dbała o siebie a drobne mankamenty urody wynagradza wasza bliskość i zaufanie- wiesz mi na słowo masz porządnego męza który zdaje sobie sprawę że każdy ma wady a to co się liczy w partnerstwie to coś więcej niż uroda... bo ta przemija... a kolezanka najwyraźniej potrzebuje twojego wsparcia weź ją na imprezę zeby znalazła sobie kogoś normalnego bo być z taką świnią to pograżac się w depresji i to bezpodstawnej. Sex to nie jest mechaniczne włóż- wyjmij jeśli ktoś do tego podchodzi w tensposób to równie dobrze moze to robic z owieczką na hali.... rozstępy czy celulitis ma co 5 kobieta młoda czy starsza, chuda czy z nadwagą- ważne żeby się uśmiechała- to tak naprawde trzyma faceta przy kobiecie to że potrafi się śmiac z siebie, że wypije piwo i beknie to że potrafi złapac za tyłek w hipermarkecie - to wszystko sprawia że jestes dla niego kochanką partnerką i przy tobie czuje się wartościowy!

Gość no coz....
fajnie fajnie poczytac Wasze wypowiedzi...To prawda mam kochanego partnera, ktory akceptuje te moje wstretne rozstepy bo wie ze odkad zaszlam w ciaze dbalam o brzuch i cialo bardzo bo wiedzialam ze jest to dziedziczne i ze moge miec rozstepy jak moja mama no i coz nic nie pomoglo.Smarowalam sie codziennie rano i wieczorem zreszta nadal tak robie i niestety nie udalo sie ale on wie ze nie chcialam tego i ze to nie zalezne ode mnie. Propo mojej kolezanki to ja choc nie umiem poradzic sobie z moim problemem wsperam ja badzo.Niestety jak to bywa czasem kiedy kobieta jest calkowicie zalezna od faceta nie da sie nic zrobic!Kiedy jej facet wyjezdza zabieram ja gdzies wychodzimy razem jest super faceci nas zaczepiaja nie raz miala okazje poznac super faceta ale ona sie boi bo ma dziecko a ja bym zaryzykowala na jej miejscu.Wiem ze ona bardzo cierpi bedac z tym kretynem ktory ja tak upokarza!

Gość no coz....
a jest tu moze facet ktory ma kobiete z rozstepami???

Gość na rozstępy
to najlepiej kupic seksy gorsecik i je ładnie czymś przykryc :-) jest tyle ładnej bielizny że mozna coś znaleźc, facet będzie koncentrował sie na "wrażeniu ogólnym" a kobieta seksownie ubrana w sypialni poczuje się o niebo pewniej

Gość na rozstępy
fajne są też takie body stocking czyli jakby takie ażurowe body z koronki na całe ciało z rozcieciem w kroku, w takim czymś widac kształty ale faktura skóry jest ukryta więc nie widac niedoskonałości wystarczy przejśc sie do seks shopu a znajdzie się coś fajnego

Gość no coz....
dobry pomysllllll.....nakreciliscie mnie teraz.

Gość na rozstępy
no i na pewno jak faceta zaskoczysz taką nowością to mu kopara opadnie i ostatnia rzecz o której pomyśli to rozstępy :-)

ja mam ten sam problem tylko ze ja zostałam sama, (rozstalismy sie z mezem) jestem zgrabna ale brzuch i nogi pokryte rozstepami podobam sie mezczyznom ale odrzucam kazdego w obawie chyba przed tym ze zobaczy mnie rozebrana.

Gość no coz....
ja 25 wlasnie zawsze bylam ciekawa jak sie zyje kobieta samotnym ktore maja taki problem jak ja... Mam taka obawe ze gdybym zostala kiedykolwiek sam to bylo by mi ciezko sie rozebrac przed innym facetem. A rozebralas kiedykolwiek przed jakims innym facetem?

Gość no coz...
fajnie gdyby odezwal sie tu facet ktory poznal kobiete z nabytymi rozstepami i wyrazil swoja opinie

Gość edifredi
ja poznalem taka kobiete i zaakceptowalem ale czasem mam wrazeenie ze ona jest ze mna tylko dlatego ze bylo jej ciezko znalesc kogos kto to zaakceptuje.Ja jestem strasznym przecietniakiem a ona b.laadna

Gość no coz...
mysle ze tak nie jest.nie byla by z kims od tak lepiej byc samemu niz sie meczyc w nie szczerym zwiazku bez milosci.