Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalipsoe

jak pomoc facetowi z depresją

Polecane posty

A co do tematu: Kto się z tym nie zetknął ten może sobie dywagować i uważać, że to co myśli jest prawdą. Ja niestety mam do czynienia z b. trudnym przypadkiem. Nie będę Go wodzić do kolejnych lekarzy, bo to tylko człowieka dołuje, a wiem, że tu potrzebna jest przede wszystkim dobra diagnoza.

Jarek 84 do depresji zwykle potrzebna jest jakakolwiek wrażliwość. Masz szczęście, Ciebie to nigdy nie dotknie...

i codziennie dziękuję Bogu, że nie dotknął mnie wrażliwością, bo miałbym depresję i był ciotą :classic_cool:

Gość ciekawe co lekarz pomoze
na problemy finansowe? :O

Gość pikusli
to może sw mikołaj

Gość likakilka
faceci są tacy dziwni potrafią chodzic do kosmetyczki na manicure ale do wyrazania uczuc jakos nadal si.e nie garną

Gość helaq
a czy ty zarabiasz wiecej?

To nie jest mój facet tylko ktoś bardzo bliski. Nie chce tak stać i patrzeć bezczynnie. Wspieram go jak umiem, ale wiem, że potrzebuje fachowej pomocy.

Gość koloryzimy
nie da sie:(

Gość klopiko
kopnac w dupke

Gość gość
U mnie zaczęło się od tego że nie byłem w stanie odczuwać żadnej przyjemności, anhedonia. Odczuwałem bezsensowność życia i własnego bytu, nie miałem żadnego zapału i motywacji, nie miałem potrzeby wstawać rano z łóżka. Utraciłem zainteresowanie. Czułem się winny. Nie wychodziłem w dzień z domu, robiłem to wieczorem, ale kiedy kogoś mijałem, to miałem wrażenie, że ta osoba śmieje się ze mnie. Z tego, że nie dostałem się na studia i siedzę rok.,,Co tutaj jeszcze robisz? Nie dostałeś się? A do pracy dlaczego nie pójdziesz?” Chciałem czytać książki, ale nie byłem w stanie skupić się na tyle, żeby doczytać jedną stronę. Wiedziałem ze muszę coś z tym zrobić. Szukając informacji jak sobie pomóc trafiłem na stronę http://moc-energii.pl i zamówiłem rytuał oczyszczenia aury. Kilkanaście dni po rytuale wszystko jakby zaczęło się układac po mojej myśli. Zacząłem mieć więcej sił witalnych i przestałem mieć czarne myśli. Ten stan utrzymuje się już kilka miesięcy a tamten okres zaczyna być tylko niemiłym wspomnieniem.