Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znow zepsulam obiad

Ile trzeba dusic scham zeby zmiekl? Znowu mi obiad nie wyjdzie

Polecane posty

Gość znow zepsulam obiad

kobiety ratujcie :( jestem poczatkujaca w kuchni:( zrobilam tak : mialam medaliony (nie rozbijalam ich i teraz wiem ze to byl blad) opanierowalam m macek, podsmazylam z obu stron, garnku zagotowalam bulion z maslem i przyprawami i wrzucilam medaliony, dusze juz chwile ale mieso jest strasznie twarde :(:( wyjdzie cos z tego jeszczew ile musze to ducic zeby bylo kruchutkie i rozpadalo sie w ustach?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość znow zepsulam obiad
no plastry schabu na opakowaniu pisalo ze medaliony.....ratujcie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość musze ci powiedziec ze
spieprzylas robote :-) Trzeba bylo: medaliony umyc, rozbic,posolic i popieprzyc, opanierowac i wrzucic na olej (wyszlyby shcabowe) albo medaliony umyc, rozbic lekko, wrzucic na olej, podlac rosolem (moze byc z kostki) i dusic pod przykrywka z 40 minut minimum, potem zdjac pokrywke, odparowac wode, doprawic np. Delcatem Knorra, wrzucic kilka sliwek kalifornijskich suszonych i zalac sosem pieczeniowym jasnym (z torebki), zaczekac az zgestnieje i gulasz gotowy :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość znow zepsulam obiad
moze cos jeszcze z tego wyjdzie tylko moze dolac wiecej wody?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fejhfewkj
nie martw sie moze coś jeszcze z tego wyjdzie :) gotuj to jeszcze ja dusze ok godzinki :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×