Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sara812

Dietka!!!

Polecane posty

Witajcie!!! Chce by ten topik nie upadł ale to nie zależy tylko ode mnie!!! Możemy tutaj pisać o wszystkim!!! Dawać sobie rady jak schudnąć lub jaka dieta jest najlepsza!! Wspierać sie w trudnych chwilach i o innych super rzeczach!!! ZAPRASZAM!!!

Gość bikea
hej, a jaka dietkę stosujesz??

Gość bikea
i jak rezultaty?? kiedyś czytałam o tej diecie ale nie wiem czy bym wytrzymala;)

Gość bikea
28, waże 65 przy wzroscie 166, do diety sie przymierzam ale jeszcze nie wiem jakiej;) ale staram sie mniej jeśc. A Ty ile masz lat i jakie wymiary?

No więc tak ja jestem nieco młodsza ale to nie znaczy że mam nasrane w łebie choć możliwe że tak myślisz!!! Mam 15 lat niestety jestem pulpecik mam 168 i ważę podkreślam ważę przez Ż wcześniej szybko pisałam i sie pomyliłam!!! No wiec ważę 67g Dzięki south beach schudłam jak narazie 3,5kg to bardzo mało ale dobre tyle niż nic!!!

Gość bikea
a jak się czujesz na tej diecie?? polecasz ja? mi najbardziej przeszkadza, że kawki nie mozna na niej pic...

Czuje sie w marę dobrze!! A herbatkę i kawkę i tak piję! Raczej polecam chociaż nie wiem co bedzie dalej tzw czy będę dalej chudła mam taką nadzieję!!! A mi bardzo przeszkadza że nie mogę jeść owoców:(

Gość bikea
no z tymi owocami to też jak dla mnie duży minus. Musze sie zastanowić i coś wybrać dla siebie odpowiedniego. Życzę Ci powodzenia w odchudzaniu i bedę do Ciebie zaglądać, żeby Ci topik nie upadl, muszę uciekać, papa

Gość An-Na25
Hej dziewczynki :-) ja tez stosuje SB, dzis 8 dzien i 3 kg mniej, ktore zeszły z brzucha... super

Gość An-Na25
Według mnie jest to skuteczna i nieuciązliwa dieta, nie chodze glodna, nie płacze z powodu nie jedzenia chleba, ziemniakow i wyrobow macznych :-) w drugim tyg poziom cukru zaczyna sie stabilizowac, ustepuje osłabienia i sennosc

Gość .zbrodnia.
To może i ja się przyłączę. Moja aktualna waga - pojęcia nie mam, waga uległa destrukcji... (samo się, ja niewinna!) :D Zaczęłam od ograniczenia jedzenia wieczorem i od cwiczeń. Aktualny rezultat - wszystko mnie boli :D Czuję mięśnie, o których istnieniu nie miałam pojęcia. Byle do przodu.

Gość An-Na25
blad jaki popelnialam do tej pory to zbyt duze odstepy miedzy posilkami a pozniej nalot na lodowke no jeszcze jeden grzech az wstyd sie przyznac ale kocham piwko. Niby nic strasznego ale potrafie wypic do 20 browarkow w tygodniu :-(

Gość katrin13
oooo, mam ten sam problem, jem o 6 rano, a pozniej o 15, inaczej nie potrrafie, nie mam czasu:/

Witam ;) Też walczę z kilogramami. Na razie 4,5 kg na minusie (z 73 do 68,5/ 170cm) Moja metoda to mniej jedzenia i więcej ruchu- chyba najbardziej skuteczna ze wszystkich ;)

OOO świetnie widzę że nas coraz więcej i mam nadzieje że będziecie tu zaglądać!!!

@bikea świetnie że będziesz do mnie wpadać!!:) @An-Na25 ja też jestem po 8 dniach SB i dziś mam 9 udany dzień!! Schudłam w sumie 3,5kg ale jeszcze długa droga przede mną!!! @.zbrodnia. świetnie przyłącz sie czym nas więcej tym lepiej!!! @anuLkA19_ ja też nienawidze ale po kilku dniach wchodzi to w nawyk!!! @Ferdydurka gratulacje zrzuconego balastu w ile udało ci sie to uczynić?? A teraz do wszystkich powiedzcie ile macie lat ile chcecie schudnąć ile ważycie ile macie wzrostu i ogólnie coś o sobie!!!

W 12 dni. Od jutra zaczynam jeść trochę więcej, bo nie chce tak szybko chudnąć, boję się jojo :P

Gość niebieska22
czesc dziewczyny... ja od okolo 2tygodni jetsem na diecie...hmm zaczynalam od 64kg przy wzroscie 168 teraz jest okolo 62,5 wiec jak same widzicei zadnych rewelacji...nie stosuje zadnej diety poprostu ograniczam jedzenie....no i nie jem kolacji.....stosowalam diete plaz poludni apodczes mojego pobytu w usa poltora roku temu....no i schudlam na niej okolo 8 kg przyczym na początku po diecie bylam bardzo zadowolona-fakt schudlam okolo 8kg w krotkim czasie jednak wystapily u mnie skutki uboczne-m.in.nie mialam okresu, zaczely wypadac mi wlosy ,lamaly paznokcie......nie polecam -wydaje mi sie ze najlepsza dieta jest ograniczenie jedzenia -i chudniecie stopniowo

Co do pytania o cwiczenia. Zaczęłam od cwiczen na modelowanie nóg i pośladków, teraz dołożyłam cwiczenia na brzuch. Na razie wszystko mnie boli. ;) Potem planuję dołożyc cwiczenia na talię i ręce.

Gość Katrin13
cel to min50 wzrost166 aktualna waga58 wymiarów nie znam:/ najlepsze ćwiczenia to wg mnie JOGA.serio.

No witajcie dziewczęta co tam u was u mnie znowu postęp 1kg w dół oby tak dalej!!!:):):)

Może jednak ktoś jeszce sie przyłączy?? Czym więcej osób tym raźniej i lepiej!!!