Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość knjj

Ile da się wytrzymać z partnerem, który nie ma do nas szacunku?

Polecane posty

Gość knjj
znam kogoś kto wytrzymuje już parę lat :O

Gość widac ewidentnie
nie da sie wytrzymac :O

Gość sdfsdfsdf
da się wytrzymać, niestety...

Gość knjj
sdfsdfsdf da się wytrzymać, niestety... no właśnie..... niestety tak :(

Gość sandra 11111
ja tez jakis czas wytrzymywalam, po latach, kiedy sie rozstalismy, pytam sama siebie, po co to bylo???? zmarnowalam piekne lata z draniem.

niektorzy wytrzymuja dlugo, ale czy to ma jakis sens, meczyc sie z ludzmi, ktorzy nas nie szanuja? To przeciez kurwa nie ma najmniejszego sensu. Ale najczesciej to jest tak, ze ci co nie szanuja, oczywiscie wymagaja szacuknu do nich samych. Paskudni hipokryci!!

Gość paskudne zycie
w moim zwiazku partner mnie nie szanowal, wczoraj zrobil mi krzykliwa awanture na miescie, kilkanastokrotnie w ciagu roku wykrzykiwal do mnie podczas klotni spie.....dalaj,ty gnoju, idiotko... na poczatku zwiazku bylo cudownie, ale ten brak szacunku pojawil sie jakis rok temu i trwal do wczoraj, czesto dochodzily do tego szarpaniny, kiedys mnie kopnął, rozum mówił mi odejdz juz za pierwszym razem kiedy wyzwał mnie lub szarpnął, ale sami wiecie ze rozum to jedno a uczucia drugie, sama nie rozumiem czemu nadal go kocham, chyba dlatego ze potrafi byc cudownym czlowiekiem, ale nie moge z nim byc, wiem ze tonie prowadzi do niczego dobrego, teraz cierpie bo postanowilam ze to koniec, ze nie bedziemy juz razem, niby powinnam byc szczesliwa a jednak boli strasznie

Gość Gwidon
'paskudne zycie' - podobno takie są kobiety wychowane w patologii , czyli zawsze w domu były bite i poniżane przez domowników, więc taka kobieta nauczyła się tak żyć i inaczej chyba nie potrafi, widziała jak ojciec bije matkę i mając takie przykłady przez wiele lat raczej długo nie wytrzyma z gentelmenem, chce oberwać od faceta i wtedy najlepiej się czuje, czy nie jest tak ?

Gość knjj
Nie "być z kimś na siłę" :O Słyszałeś o czymś takim jak zaślepienie miłością? Tak w ogóle sprawa ie dotyczy mnie tylko osoby, która tkwi w takim chorym związku i nie zdaje sobie z tego sprawy.