Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznica

kiedy zaproszenia?

Polecane posty

Gość beznica

mam slub w sierpniu i tak sie zastanawiam kiedy mniej wiecej zaczac wysylac zaproszenia ? Ktorych wsumie jeszcze niemam...

Gość beznica
a gdzie takie zaproszenia sie nabywa??? moze glupie pytanie ,ale naprawde nie wiem?

to zalezy jakie bys chciala - mozesz na allegro - mozesz w sklepach papierniczych - mozesz isc do firm ktore zajmuja sie produkcja takich zaproszen i własnie to bym ci poleciła - mozesz wtedy sprawdzic jak ono wyglada dotknac ba nawet powachac - drukuja ci wtedy na nich wszystko co chcesz i wygladaja jak chcesz

Gość kaskaaaaa
Ja mam w czerwcu i chyba będziemy rozwozić w marcu.

Gość zaproszenia to sie rozdaje
rozsyła chyba ze 3-4 tyg. przed ślubem. a wiecie ile może kosztować najtańsze zaproszenie? bo jeszcze się tak nie rozglądałam, ale widziałam na allegro najtansze po 1 zl. no i plus przesyłka. wiec nie wiem czy to sie opłaca czy lepiej gdzies w hurtowni kupic? i jeszcze pytanie - czy jesli chrzestna mieszka o 500 km. odemnie to wypada zadzwonic i zaprosic ja i uprzedzic ze zaproszenie zostanie wyslane czy jechac do niej osobiscie? a innych gosci ktorych mam po calej polsce rozsianych tez wypada jechac osonbiscie zapraszac? bo mi sie wydaje ze mozna zadzwonic zaprosic przez tel. i uprzedzic ze zaproszenie zostanie wyslane, ale siostra mojego faceta twierdzi ze tak sie nie robi tylko trzeba jechac osobiscie. troche to uciazliwe, zwlaszcza ze chcemy jechac teraz za granice i wrocic m-c przed slubem i nie bardzo bedzie czas na takie jezdzenie.

Gość ile kosztowac mogą
najtańsze zaproszenia?

Gość Bibetka
Zaproszenia powinno się wysyłać około 3 miesięcy wcześniej.Wiadomo, nikt nie chciałby byc zaskoczony 2 tygodnie przed imprezą!Trzeba się przygotowac nie tylko finansowo, ale też załatwić mase innych rzeczy-np. urlop w pracy czy pokupowac sobie ciuszki na tą okazję

Gość az 3 m-ce wczesniej
???!!! rany!!! a widziałam za 1 zł. na allegro zaproszenia i nie takie złe. nawet ładne.

uwazam ze nie powinnac jechac, daj spokoj, to duzo kasy trzeba stracici gdyby tak pojezdzic po calej polsce, tym ktorych masz blisko daj osobicie a tym z dlaek a wyslij i zadzwon i zaprosc jeszcze

Gość karizma
Oczywiscie ze trzeba z 3 miecy wczesniej.Goscie musza miec czas na zastanowienie, pozatym inna sprawa.U mnie catering juz na miesiac przed musi wiedziec ilosc gosci, prawda????Wiec to wazne zeby zaproszenia dac wczesniej.