Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralinka25

wrócił do narzeczonej a ja dostałam kopa

Polecane posty

Gość tralinka25

Pisze to żeby: 1 się wyżalić, 2 ostrzeć inne laski :( Kiedys miałam juz tu swój temat opisywałam swój związek z facetem którego znałam wiele lat, któremu ufałam... którego uwarzałam za swojego przyjaciela :( okłamał mnie powiedział, ze jest sam, bylismy razem, po paru miesiącach powiedział, ze narzeczona wraca z zagranicy... rozstalismy się, po paru mies. przyjechał do mnie (w grudniu) kochalismy sie itp (teraz wiem ze sie wtedy z nia pokłócił) pozniej miesiąc ciszy, napisałam z 2 smsy ze chce sie spotkac, pogadac :( otrzymałam odp żbym sie odpier..a od niego, ze on kocha mnie, do mnie nic nie czuje :( już niewiem co mnie tak boli: ze byłam taka głupia, czy ze facet którego uwarzałam przez wiele lat tak mnie potraktował :( żyć mi się juz nie chce :(

Gość tralinka25
wyżej miało być, że mnie nie kocha...

Gość dobrze ci tak

Gość tralinka25
:(

Gość kumpel z wojska
dostałaś kopa od życia ale na własne życzenie, więc nie opowiadaj , że się Tobie żyć nie chce , sama chciałaś i ponownie do tej samej rzeki wlazłaś zamiast poszukać konkretnego faceta , masz nauczkę , podobno każdej kobiecie jest potrzebny porządny kopniak od losu aby oprzytomniała.

Gość taka ja jednaa 23
tralinka25 przyznaj sie ze bylas glupia bo juz po fakcie gdy Ci powiedzial ze narzeczona wraca powinnas o nim cos sobie pomyslec. Nastepnym razem uwazaj na takich.

Gość tralinka25
dziwi mnie niestety bo przez wiele lat uwarzałam go za przyjaciela... a potraktował mnie jak pierwszą lepszą dziwkę :(

Gość taka ja jednaa 23
a dlaczego go traktowalas jak przyjaciela przez pare lat skoro na wstepie Cie oklamal?

Gość tralinka25
znamy sie od 7 lat i przez te wszystkie lata uwarzalam go za swojego przyjaciela, a okłamał mnie dopiero teraz (tzn pare mies temu ) :(

Gość ihahahaaa
a czego dziewczyno sie spodziewałas??

Gość kumpel z wojska
to jest właśnie przyczyna , kobieta nigdy nie powinna mówić facetowi , że 'jesteś moim przyjacielem' albo traktować faceta jako przyjaciela , wtedy wiadomo że związku z tej przyjaźni nie będzie

Gość taka ja jednaa 23
ok uwazalas za przyjaciela, rozczarowalas sie gdy powiedzial ze ma narzeczona, wiec po co z nim szlas do lozka? tylko nie mow ze z milosci...

Gość taka ja jednaa 23
ok uwazalas za przyjaciela, rozczarowalas sie gdy powiedzial ze ma narzeczona, wiec po co z nim szlas do lozka? tylko nie mow ze z milosci...

Gość kumpel z wojska
domyślam się o co chodzi, znali się już 7 lat i kobieta jest tak skonstruowana, że swojej pierwszej miłości nigdy nie zapomni, więc skoro była okazja to wskoczyła do łóżka swojej pierwszej miłości , aż dziwne 'taka ja jednaa 23' , że o tym nie wiesz :)

Gość BBBBBBBBBBBBB
wrednych słów użył ale za to nie masz już złudzeń..:( Może jego narzeczona dorwała komórkę i sama Ci tak dosadnie uświadomiła prawdę... Zostaw to, zapomnij i poszukaj fajnego faceta:)

Gość tralinka25
nie, ja z nim rozmawiałam przez tel. powiedział mi to on, a co do wskakiwania do łózka jak z kimś się spotykasz pare miesiecy a znacie sie kilka lat to chyba nie jest to jakieś zło!!! Pozatym powiedziałam mu, ze go kocham i to był mój największy błąd :(

Gość taka ja jednaa 23
okłamał mnie powiedział, ze jest sam, bylismy razem, po paru miesiącach powiedział, ze narzeczona wraca z zagranicy... rozstalismy się, po paru mies. przyjechał do mnie (w grudniu) kochalismy sie itp (teraz wiem ze sie wtedy z nia pokłócił) o tym wskakiwaniu do lozka mowilam, przeciez wiedzialas juz o narzeczonej

Gość asadasa
poinformuj jego dziewczyne co wyprawial w czasie jej pobytu za granica

Gość tralinka25
wtedy rozstali się, nie pytałam z jakich powodów... bo może nawet nie chciałam wiedziec... (teraz od znajomych wiem, ze ona dowiedziala sie ze jak jej nie było spotykał się ze mną i pokłócili się) :(

Gość rosomak
miłość zaślepia każdą kobietę.

Gość kumpel z wojska
przez całe życie będziesz o nim pamiętać i przestroga , aby tylko nie doszło do tego, że zostaniesz na zawsze panną odrzuconą i w konsekwencji starą panną , moja rada - poszukaj sobie szybko faceta z klasą , niech będzie łysy lub gruby ale chodzi o to abyś zechciała swoje emocje i miłość skierowała w inne miejsce aby zapomnieć , aby się odczulić od tego co było .

Gość tralinka25
kumpel z wojska --> łysy albo gruby:) dzieki

Gość nie rób tego
wy to jednak głupie wszystkie jestescie

tralinka - nie martw się już. Wyszło szydło z worka. To jest cham i prostak. I bardzo dobrze, że z tym przewrotnym oszustem już nie będziesz. Trafi się normalny i uczciwy, a o tym podłym chamie zapomnisz. 🌻

Gość Tralinka25
Perła. --->> dziękuje :*

Gość ona i onn
bedzie dobrze, to debil nie martw sie

Gość głowa do góry
tralinka,on nie jest wart twoich łez znajdziesz wartościowszego a tamten kiedyś pożałuje

Jak czytam takie teksty to wystrzelałabym wszystkich facetów:(.Ale nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora.Zobaczysz autorko że poznasz jeszcze jakiegoś normalnego faceta a nie dupka.

Gość poczytaj sobie mam dosc
ręce opadają