Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlueRose15

20kg w dół do wakacji!! Start 15 stycznia!!!

Polecane posty

Ja już dzisiaj zjadłam na śniadanie ok.200 kalorii zaraz zrobię sobie kisiel bo ma tylko 70kalorii:) A wam jak tam idzie??

Gość olaaka
dzieki mam nadzieje.czy macie jakis specjalny sprawdzony zestaw cwiczen?ja cqwicze joge ,nie chudne dzieki temu oczywiscie ale medytacja pomaga nie myslec o jedzeniu:) polecam:))

czesc dziewczyny :) ja wlasnie dotarlam do pracy i zaczynam , najpierw sok owocowy, grzanka i kawa lub herbata ..... mam nadzieje, ze nie umre z glodu :)

Co do cwiczeń - tak, stosuję zestawy. Zaczęłam od zestawu na mięśnie nóg i pośladków, wczoraj dołożyłam zestaw na brzuch, za jakiś czas dołożę na talię itd.

Już jestem:) Widzę ze topik się trochę rozkręcił:) Do aniusiaxp------> widzę ze końcu zrobiłaś sie czarna:) A mi dalej gg nie działa:( Ale tak co nowego. Postanowiłam, że od jutra zacznę głodówkę bo liczenie kalorii mnie denerwuje i nic nie daje:P A tobie aniusiaxp jak pierwszy dzień na głodówce mija??:)

Gość zbrodnia skad

Gość zbrodnia skad
sciagasz te zestawy cwiczen, chodzi mi o talie, bo gdzies mi sie zagubila. powaznie pytam.masz linki to wklej bo jakos nie mam chceci szukac. dasz? z gory dzieki

ja cwicze rano na czczo i od wakacji zgubilam 13 kg teraz jeszcze 4-5 ale najcieżej schodza :( moj problem tkwi w wieczornym rzucaniu sie na jedzenie i pewnie gdyby nie to byloby lepiej dzisiaj idzie mi znosnie ale jeszcze pare godzin wiec nie chwale dnia przed pojsciem spac:)

Gość zbrodnia skad
jakotakokiwa a co cwiczysz? opisz co robisz. 13 kg mowisz ze schudlas? ja mam jakies 5-6 do zrzucenia i brak mi zapalu i checi:O

Gość zbrodnia skad
z tylka zrzucilam jezdzac na rowrku. opnki mi zostaly i cyce:O

Oj no nie dałam rady.. jakoś.. ehh.. nigdy jakoś nie padłam na pierwszym dniu ;\\ zazwyczaj na 4 ;P ale i tak sie nie przejmuje bo słodyczy nie dotknęłam;d ale jakos wzieła mnie ochota na jogurt ;D hehe xd ale od jutra napewnow zaczynam od nowa;) wiec bedziemy na tym samym etapie ;P ja juz po swoich 500 brzuszkach ;D a ty jak tam?:p

schudłam tyle biegajac rano godzinke jak bylo cieplo jadlam normalnie a czasem niestety az za duzo ale nastepnego dnia ograniczalam i mialam wrazenie ze wychodze na zero teraz od jesieni wchodze na steper przez 30 min rozne kombinacje z ciezarkami 1kg +1kg i 4kg+4kg nastepnie 15 minut skakanki i brzuszki plus wchodze 100 razy na taboret (uwaga dwa razy zaliczylam glebe) miesnie na nogach w koncu mi sie pojawily bo problem mam niestety z udami

Gość zbrodnia skad
mnie od steptera kolana bolaly, dlatego wybralam rowerek,

Gość hama
Ja chce zrzucic do wakacji 40kg:) moge z Wami walczyc?:)

Gość hama
lat mam 20. waze 99kg obecnie, licze 100kg i mam 175cm:) jak myslicie uda mi sie?

Hama, oczywiście, że się uda. Trzeba tylko miec pewną dozę samozaparcia i cierpliwości.

Hej dziewczyny🖐️ Mogę się dołaczyc?Mam 155 cm wzrostu i waze 55 kg na poczatek chcialabym zrzucic 5 kg a pozniej tak 2-3kg.Moja dieta bedzie polegała na MŻ :) NIe chce się głodzić ani nic z tych rzeczy bo jestem jeszcze za młoda.Ale mysle ze te 5 kg uda mi sie zrzucic,obowiazkowo jeszcze w gre wchodza cwiczenia :)Pozdrawiam 🌼

Gość hama
No to super:) zaczelam od soboty:) i czuje sie super:) z dnia na dzien jestem bardziej pewna, ze chce schudnac:) to mnie bardzo mobilizuje:) jeszcze chyba nigdy nie mialam tyle samozaparcia:)

To mój pierwszy dzień na głodówce:) Jak narazie wytrzymuje:) Z tego co widzę topik na temat głodówki, w którym brałam udział znowu został usunięty:( No ale trudno:) Moją głodówkę będę opisywać tutaj:)

Heheh moj też pierwszy ;D ehh ja dopiero wstałam.:D hehe xD ojj śpioch ze mnie ;) bluerose15> jak będziesz coś ćwiczyć w czasie tej głódówki? :> i na jaki czas ja planuejsz? :P

Kochane widzę że na naszym topiku nic się nie dzieje. Głodówkę zaczynam dopiero od soboty bo dzisiaj kumpela miała urodziny wiec pizza i takie tam:P Miałam też zamiar wywalić wagę przez okno po tym jak pokazała 72kg, a za chwile err(w jej języku error:P) i zmieniła zdanie po czym pokazała 77kg:P Chyba zacznę korzystać z normalnej wagi a nie z elektronicznej:P A jak wam idzie:)??

Idzie albo nie idzie... Trzymam się narzuconych ograniczeń, ćwiczę i coraz gorzej się czuję. Ciekawe czy znowu będzie anemia...

Hej laski:) Ja zaczęłam walkę z moim sadełkiem 7.01;) ,do dzisiaj schudłam 1,5 kilo (mało , ale zawsze cos)od dzisiaj zaczęłam ćwiczyć:P Codziennie ćwiczonka przez 10-15 minut i 30 - 60 minut rowerka stacjonarnego :) Piję herbatę czerwoną . Moja dieta to MŻ (mniej żreć)no i teraz dokładam ćwiczenia :) Aha dodatkowo smaruje się moim ulubionym kremem na cellulit (uwielbiam go :)!) Wzrost.....164. Zaczęłam z wagą.......66kg Dzisiaj 17.01............64,4kg Mój cel to 54kg. mogę sie przyłaczyć??