Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klocia młocia

śmieszne historie

Polecane posty

Gość klocia młocia

jakie macie wspomnienia . ja pamiętam jak 20 lat temu wracaliśmy z wczasów w Bułgarii w 4 samochody moja ciotka wtedy30 letnia miała szczęśliwe dni a niebyło jeszcze po drodze gdzie wysikać się i gdy zatrzymaliśmy się w lesie na odpoczynek , ciotka poszła w głąb lasu żeby troche się podmyć ,wzieła miedniczke z wodą , ściągła majty i myje się a tu nagle dolatuje facet łapie jej majtki i podpaske i wącha uciekając , moja ciotunia z takim wrzaskiem do nas biegła z kiecką pod pachą moi wójkowie ruszyli za zbokiem ale gdzieś się zmył , teraz ciotka ma 55 lat i jak jej przypomne tą podróż to chce mnie zabić tak się wścieka na samą myśl a rodzina ma ubaw

Gość ciocia mania
wracaliśmy z nad morza i wiadomo że przy trasie stoją tirówki , jadziemy już troche nie ma nigdzie stacji czy coś podobnego żeby skorzystać z wc, mojemu mężowi strasznie chce się sikać , a wcześniej córka słysząc jak mówimy tirówki stoją pyta co to ,my że to duże auta , kiedy zatrzymaliśmy się na poboczu nigdzi ich niebyło widać mąż poszed w krzaczki a nagle zobaczyłam że w jego kierunku podąża jedna zaczełam się śmiać i mówie do córci że tirówa nadciąga a ona krzyczy na całe gardło tatuś bo ci tirowka za pupie zaparkuje