Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka jedna zołza

MÓJ PIERŚCIONEK ZARĘCZYNOWY!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zabawny
Teoria, po kiego grzyba jeździsz po dziewczynie? Palce jak palce, jeszcze chyba serdelków nie widziałaś ;) I nie wiem co jest dziwnego w zaręczaniu bez ustalenia daty ślubu, dla mnie to normalka, wiele moich znajomych tak robi. Adwokatem nie jestem ale nie lubię takiej nieuzasadnionej złośliwości i dosrywania ;)

A gdzie ja po niej jadę ? :O pojechałam po pierścionku bo brzydki, obiektywnie ocenilam wygląd palców i wyraziłam swoje zdziwienie zaręczaniem się jak nawet się terminu ślubu nie ma :P Ty tu na prawdę widzisz, że ja ją gnoję i jej dosrywam ? :O to Ty chyba jeszcze małooooo widziałaś :P :P

Gość zabawne
Gnoić nie gnoisz ale niepotrzebnie dobijasz ;) Wiem, że na necie to norma, wszyscy jesteśmy anonimowi więc możemy 'obiektywnie ocenić' kogoś od dołu do góry ale po co...?

jest szczęsliwa to się cieszy co w tym dziwnego??? palce jak palce bez przesady, nie jest to forum o palcach a o pierścionku, i raczej miało miec pozytywne przesłanie pod tytułem \" jestem szczęśliwa\" a jak Ci dziewczyna nie pasuje to nie pisz z nią i tyle mi by się robiło przykro gdyby tyle osób na mnei naskoczyło i to nie do końca w temacie pierścionka ale wogóle podejścia do życia zobaczyłyście pierścionek i myślicie że wszystko juz o niej wiecie??

Kawa wiesz dlaczego po niej jadą ? bo wkleiła zdjęcie pierśionka, pewnie po to żeby się pochwalić (no bo niby po co ? :O ) a na kafe tego nikt nie lubi tzn takiego obnoszenia sie ze wszystkim jakby tylko ona jedna miała pierścionek zaręczynowy :P choc akurat w tym przypadku mi sie wydaje, ze to szczere opinie bo pierścionek nie jest ładny i nawet Ty sama to napisałaś na poczatku :P a palce ma brzydkie i zdania nie zmienię :D :D :D :classic_cool: a skoro ona moze wklejać fotki to ja mogę je komentować bo chyba po to wlasnie je wkleiła :P

wiecie co ja juz sie do tych wszystkich negatywnych opioni na kafe przyzwyczailam bo zazwyczaj takie sie tu pojawiaja, ludzie wchodza czesto tylko po to zeby zeby godos obsmarowac i tak to juz jest ...

Niestety i ja uważam że piersionek tandetyny, kiczowaty. Jakbym taki dostała to chyba bym ze wscieklosci .. **************** :) Piersionek zareczynowy powinien być z klasą, elegancki..

no i dla mnie taki własnie jest :) widocznie ja mam tak kiczowaty styl ze calemu swiatu sie nie podoba tylko mi:d no i jest w tym PLUS nikt nie bedzie takiego nosic :D a te wszytskie skromne z malutkim brylancikiem sa oklepane jak nie wiem co :D

15.01.2008] 23:44 marijaaaa widać bardzo się nudzisz dziecinko narzeczony (od siedmiu boleści) już po**chał i zasnął ??? heheheh chodziło mi raczej o takie posty - ten Twój o palcach nei jest jeszcze taki najgorszy ;-) a takie agresywne mnie wkurzają bo nei ma co się ze swoim chamstwem tak obnosić

Ty myslisz ze ja jestem zazdrosna o Twoj piersionek?? Daj spokoj.. ;) Sama kiedys takie nosilam;) z 3-4 lata temu:D A poza tym piszesz \"no i jest w tym PLUS nikt nie bedzie takiego nosic \" . oj beda nosic. ale tylko te kiszowate panny, z cekinami przy torebce, bluzce, spodniach, z \"brylantami\" na butach, te ze złotymi torebkami w hafty.

i wybacz moje "kąsliwe" uwagi.. ale wypowiadam tylko swoje zdanie;) wystawiajac zdjecie- musialas chyba byc nastawiona i na pozytywne i na negatywne komentarze? A Ty piszesz o zawisci, zazdrosci? Prosze Cie. Ja zbyt wybredna jestem, i byle co mnie nie uszczesliwia. I nie nawidze kiczu. Pozdrawiam🖐️

nie chodzi o piersionek ale o to ze ktos moze byc szczesliwy.A pierscionek jest waszym zdaniem tandetny, okropny, a wrecz obrzydliwy! No i mowicie ze panienki a'la Doda tylko moga go nosic... no tak jak wy majac 20pare lat kochacie sie w takich rzeczach jak 40letnie kobiety to sie nie dziwie:D

jak 40letnie kobiety?? Zdziwilabys sie kochana;) A co Ty myslisz ze 20 latki to tylko sie musza kiczowato ubierac? Zeby wygladac jak 20latka? :| KICZ to KICZ, mozna ubierać sie kiczowato majac 20, 30, 50 albo 70 lat!!!!!!!!! A Ty szczesliwa mozesz byc, sa gusta u gusciki. Kolezanki pewnie tez beda mowili Ci "o jaki piękny" ;) Serduszka, duperelki.. :) Ale badz szczesliwa;) Ciesz sie;) Pozdrawiam;)

Gość juss
faktycznie kiczowaty.Jak dobrze że mój chłopak ma gust:)

Gość Dona**
no i dlatego jest taki duzy wybór pierscionków aby kazdy znalaz taki jaki podoba mu sie najbardziej. ja wiem ze nie bede miala prostego i malego, nie bedzie na pewno to serce tylko jakis inny ksztalt. nie chce poprostu zeby taki pierscionek "zginał" wsrod innych moich ktore nie sa male

Gość dziewczyno...
Już go pokazałam mojemu mężczyźnie - jak mi taki kupi, to ze ślubu nici heheheh :)

o jejku to straszne.... bleee bleee bleee rzygac mi sie chce juz od tych waszych komentarzy.......... jestescie warci siebie... i macie tak samo malo oryginalny styl... wszytskie najlepiej chcialby by pierscionki takie jak juz wyzej napisalam.... a mi sie one wydaja po prostu bezosobowe no i juz trudo... o gustacj sie nie dyskutuje ale ja i tak sadze ze moj pierscionek jest najpiekniejszy ha ha ha!!!

\"jestescie warci siebie... i macie tak samo malo oryginalny styl...\" A co Ty myślałaś, że wszyscy będą się zachwycać Twoim tandetnym pierścionkiem?? Jaki z Ciebie dzieciak, nie podobają Ci się opinie forumowiczek to wrzucasz nas do wora zazdrości i zawiści :O po czym wnioskujesz, że nie mamy oryginalnego stylu no chyba, że według Ciebie oryginalny styl to taki ala Doda :O A najładniejszy pierścionek mam ja :D

ojezu a Wy sie tak uwzieliście na ten pierścionek? jak dla mnie jest ok. ważne że był dany od serca (i z sercem :P ) wiele z dziewczyn chciało by dostac chociaż aluminiowy otwieracz do puszek, byle by miec kogos ukochanego

nie uwzieli się ale to nie forum o miłości a o pierścionkach właśnie ;-)) a że nikt za bardzo swojego nie wstawił to wkółko komentujemy ten jeden ;-) jasne że to nie o pierścionek chodzi w życiu a o kogoś bliskiego, nikt nie mówi że jest innaczej a najładniejszy jest przecież MÓJ ;-))

autorko upierasz sie że jest najpieknieszy rozumiem każda tak uważa to normalne ale nie zaprzeczysz ze jest to pierscionek odpustowy pamietam bo jako dziecko takie nosiłam no cóż ale ważne że tobie sie podoba wszytkiego dobrego

a ja w ogóle nie rozumiem tej całej afery z pierścionkiem zaręczynowym :O i nie mówię teraz konkretnie o tym przypadku ale ogólnie podniecacie się tymi pierścionkami jakby to była najważniejsza rzecz w życiu i najwiekszy wyznacznik miłości wklejacie te linki (koniecznie z cenami :O), potem zaczyna się awantura jak pojawi się choćby 1 negatywny komentarz itepe itede :O ja np wolę, żeby facet pokazywał gestami i słowami że mnie kocha a nie przypycał z jakimś pierścionkiem :P :P :P

Gość alskdj
zołza chyba coś tu kręci niby nie wiadomo, kiedy ślub, ze dopiero moze w październiku 2009, a na innym topiku juz o zaproszeniach mówi :)

ojezu dajcie juz spokój tej bidnej dziewczynie! jak dla mnie pierścionek jest w porządku, ważne, jeśli facet dał go szczerze, dziewczynie się podoba to o co ten cały szum? ja tam Ci, zołza, gratuluję że miałaś odwagę pokazać go wszystkim się go nie wstydzisz...co to z amiłość gdy jej wartośc oblicza się w karatach i złotówkach? Niech dla każdej JEJ pierścionek będzie najpiękniejszy i już. To chyba lepiej, że dziewczyna skacze z radości że go w ogóle dostała, a nie że narzeka że nie chce za niego wyjść, że z przymusu przyjęła? Bo jaka to by była radość z niechcianego-pierścionka za tysiące? Zastanówcie się. Owszem, każdy może wyrazić swój gust, ale proponowałabym mniejsza zgryźliwośc bo uwagi typu że jest wieśniacki czy odpustowy sa nie na miejscu a każdy mierzy swoją miarą.